Mere slægtsforskning på Kappelborg

Mere slægtsforskning på Kappelborg

16. januar 2012 - kl. 9:53 - af

Der følges nu op på lynkurset i slægtsforskning, som blev afholdt den 30. november sidste år. Man kunne selvfølgelig overhovedet ikke nå hele vejen omkring de mange discipliner og vildveje i slægtsforskning, og derfor laves der nu en opfølgning, hvor man repeterer og supplerer med oplysning op de mange muligheder, der er for slægtsforskerne – specielt på internettet.

Deltagerne er meget velkomne til at medbringe deres bærbare pc, og biblioteket vil også kunne stille et par maskiner til rådighed for at så mange som muligt kan få fingrene i tastaturet. Man vil så kunne prøve kræfter med en stak opgaver indenfor slægtsforskning, eller man kan sysle med sine egne ane- eller efterslægtstavler, få gode råd og udveksle erfaringer med andre slægtsforskere.

Blandt deltagerne på det første kursus blev der udtrykt ønske om måske at starte en egentlig forening for slægtsforskere i Skagen. Kan hænde, at det bliver udgangen på manøvren.

Nye deltagere er også velkomne, men pladsen er ikke ubegrænset, så man bedes bestille billet til kurset i forvejen. Man må samtidig gerne gøre opmærksom på om man selv medbringer en pc.

Billetter bestilles på tlf. 9845 9200, og kurset finder sted torsdag den 26. januar kl. 19 på Kappelborgs øverste etage. Skagens Bibliotek er arrangør.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mere slægtsforskning på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger