Skuespilleren Jan Hertz coacher igen Aalbæk Sjøw

Skuespilleren Jan Hertz coacher igen Aalbæk Sjøw

29. januar 2012 - kl. 10:01 - af

Aalbæk Kulturhus danner i weekenden 3., 4. og 5. februar ramme om et kursusforløb med Aalbæk Sjøw og skuespilleren og instruktøren Jan Hertz.

Aalbæk Sjøw gentager succesen fra sidste år med at få Jan Hertz til at coache årets revy. Han gav revyens aktører og instruktører en kæmpe oplevelse og gav mange input til de forskellige numre. Hans evne til at udvikle en persons rollefigur og se helheden i både numre og hele revyen giver et kæmpe løft. Hans eminente arrangement smitter og fører aktørerne frem mod målet.

Jan Hertz er en alsidig herrer. Det vidner hans enorme CV om. Siden han kom ud fra Århus Teater Elevskole i 1973, har han bevæget sig gennem stort set alt der har med teater og film, både på scenen og bag. Utallige musicals og cabareter har han instrueret både i Danmark og Sverige. Ligeledes har han stået bag utallige revyer med instruktion, bl.a. Sønderborg Sommerrevy. På film og i TV har vi set ham i bl.a. Olsen Banden, Krummerne, Strisser på Samsø og vi kan i øjeblikket få et gensyn med ham i En by i Provinsen på DRK.

Han har været Teaterchef på en del landsscener samt underholdningschef i Tvoli. Desuden coacher og underviser han firmaer rundt i landet og tager selv ud som entertainer, hvor han har meget stor succes med at komme som Dronning Margrethe II. Han har også på seneste instrueret både Cirkus Benneweiz sommertur og sidste år Jette Torps Judy Garland show. Han er i øjeblikket i gang med at instruere Fakieren fra Bilbao på Folketeatret og skal senere i gang med Cirkus Benneweis og Sønderborg Sommerrevy.

Så det er med stor glæde Aalbæk Sjøw igen ser frem mod Jan Hertz´ besøg for at coache Aalbæk Sjøw 2012 med premiere torsdag 8. marts på Feriecentret Skagen Strand i Hulsig.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skuespilleren Jan Hertz coacher igen Aalbæk Sjøw' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger