Åbent hus for Ældresagen og 50+

arkivfoto

Åbent hus for Ældresagen og 50+

6. februar 2012 - kl. 13:49 - af

God træning i godt selskab er hvad LOOP Skagen lægger op til tirsdag d. 7. februar når der er Åbenthus for medlemmer af ÆldreSagen 50+.

Arrangementet starter kl. 8.00 og vare til kl. 12.00.

”Vi – LOOP – har i samarbejde med ÆldreSagen Skagen valg at sætte ekstra fokus på fitness i februar måned og i den anledning vil vi gerne gøre noget ekstra ud af det. Der er på dagen mulighed for gratis prøvetimer, opfølgningstimer, LOOP Tjek. Vores Diætist Birte Grønfeldt vel være tilsted og fortælle om vores projekt ”SUND KOST og MOTION 2”. Få en snak med Birte. Kirsten Schou fra ÆldreSagen vel også deltage – Du har mulighed for at høre om ÆldreSagens arbejde og tilbud, samt tilmelde dig ÆldreSagen”. Udtaler dagligleder Helle Thomsen.

Der er desuden i februar måned lavet et rigtig godt tilbud på et LOOP abonnement til KUN kr. 149,-*/30 dage(normal pris kr. 199,-) – kom ud og hør nærmere om dette gode tilbud.

*Ved brug af betalingskort og at du ikke har været medlem af et LOOP Center de seneste 2 måneder.

”Vi byder desuden på kaffe, te og rundstykker til de morgen friske. Så – vi gælder os til at tage imod nye, tidligere og nuværende medlemmer til en gratis prøvetræning med information og hyggeligt samvær”. Slutter Helle Thomsen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus for Ældresagen og 50+' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger