”Natur-arrangementer 2012” er nu på gaden

”Natur-arrangementer 2012” er nu på gaden

7. februar 2012 - kl. 3:25 - af

Fra Grenen i nord til Voer Å i syd er Frederikshavn Kommune beriget med fantastisk natur, som kan bruges på et utal af måder. Har du brug for et ekstra skub ud af døren, er hjælpen nær. Folderen med alle kommunale naturarrangementer i 2012 er nu på gaden. Turene er for størstedelens vedkommende gratis og med kyndig vejledning af Naturvejleder Bo Storm eller kommunens Grønne Guide, Hanne Lauritsen. I år er der lagt ekstra vægt på tilgængelighed, og bl.a. gentages succesen ”Naturen på skinner” – en togtur fra Frederikshavn til Skagen med fokus på naturoplevelserne undervejs. Et oplagt arrangement for fx kørestolsbrugere og ældre.

Derudover spænder turene fra rappelling og overnatning i Cloostårnet til mere traditionelle guidede vandreture i bl.a. Hulsig, Bangsbo og Try. I den utraditionelle ende finder du bl.a. ”På udflugt med døden” og ”Hjorteaften på Gårdbogård” – eller hvad med at padle på Voer Å eller vinterovernatte i Katsig Bakker.

Alt i alt får du en vifte af spændende ture, som alle har til formål at udvikle og sikre interessen for vores natur her i Frederikshavn Kommune, og dermed være med til at fastholde interessen for at bo her og tiltrække nye borgere. Her er naturen et af vores sikreste kort.

Folderen kan findes på alle biblioteker i kommunen, i borgerservice, turistkontorer og lægehuse. Den kan også læses online på www.frederikshavn.dk – klik på Naturarrangementer for neden til højre på forsiden.

Eller brug det direkte link: www.frederikshavn.dk/da/menu/Borger/park_og_vej/naturvejledning/arrangementer/Arrangementer.htm

Du kan selvfølgelig også følge naturvejledningen på Facebook på adressen: www.facebook.com/naturvejleder

Velkommen i Naturen!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Natur-arrangementer 2012” er nu på gaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger