Aalbæk Sjøw – Live fra Hulsig

Aalbæk Sjøws skuespillere leverer crazy humor. Fra venstre Vibeke ”Putte” Rafn, Bill Berg, Mette Kjær Thomsen, Erik Olsen, Dorthe Pedersen og Bjørn Møller Nielsen.

Aalbæk Sjøw – Live fra Hulsig

25. februar 2012 - kl. 6:54 - af

Aalbæk Sjøw tager pulsen på hverdags danskerne og hvad der rør sig i samfundet i revyen ”30 år på toppen” på Skagen Strand i Hulsig.

Her – 163 år efter dansk revys oprindelsesår 1849, har revyformen fået en ny renæssance og et et større og bredere publikum er kommet til.

Det skyldes ikke mindst TV´s eksponering af ”Live fra Bremen”, som især har tiltrukket mange unge. Live fra Bremen er skåret over samme læst som de kendte danske revyer med sketch, sang og monologer dog tilpasset medieverden.

På samme måde er Aalbæk Sjøw – danmarks nordligste revy – bygget op, når revyen direkte live fra Hulsig, har premiere på Feriecentret Skagen Strand torsdag 8. marts.

Dr. Margrethe og Aalbæk Sjøw har noget til fælles

Hvad har Dr. Margrethe og Aalbæk Sjøw til fælles? De har begge jubilæum i år, henholdsvis 40 og 30 års jubilæum. Derfor er det ganske naturligt at monarken slår vejen forbi Skagen Strand medbringende prinsgemalen.

Hvad kan kongefamilien og det øvrige publikum så forvente at se. En god gang crazy humor og 31 numre med tekster der spænder vidt.

Vi skal med en byrådspolitiker Undercover, en tur i Luksusfælden, se sparekniven forvandle 5 personer til 1 person til en bryllupsfest (skrevet til Aalbæk Sjøw af Trine Gadeberg fra City Singlers). Hvordan går det med familiesammenføringen i det vendsysselske? Hvordan går det med Post Danmark og deres serviceorgan? Hvordan er det at være kat i Skagen? Svarene kommer i Aalbæk Sjøw ”30 år på toppen”.

Desuden tager revyen også pulsen på realityshowet ”De unge mødre”. Peter fra L´Easy dukker også op.

Er der et par der ikke vil gå glip af Aalbæk Sjøw, er det Hjalmar og Gerda. De er igen at finde på bænki og har sikkert meget nyt sladder med fra kommunen. Ligeledes er det hørt ad omveje at Hardy Ingvardsen har besøgt Bertha igen.

Hvordan revyen vil fejre sit 30 års jubilæum, kan ses og høres i numret lige før pausen.

Sjøw rykker ind på Skagen Strand

I starten af uge 9 rykker Aalbæk Sjøws scene- og teknikhold ind i hallen på Skagen Strand. Sidst på ugen kommer så resten af revygruppen og gør sig klar til at øve på den opsatte scene. Så har hele gruppen 4 dage til at få det hele på plads med en generalprøve den 5. dag, så alt er klappet og klart til premieren.

Solgt over 1300 billetter

I skrivende stund er der solgt over 1300 billetter med 3 udsolgte forstillinger 2 torsdage og den sidste lørdag. Der kan stadig købes billetter til de andre dage 9., 10. og 16. marts online på www.aalbaeksjoew.dk eller på tlf. 98 48 98 92 kl. 17 – 19 på hverdage.

Nye medhjælperforeninger

Aalbæk Sjøw har altid haft medhjælpende foreninger til at stå for de ting, der ikke har med revyforstillingen at gøre.

I 1987 var der 3 foreninger der hjalp, bl.a. Aalbæk Raabjerg Rideklub. Efter at de 2 andre stoppede i 1994 har rideklubben varetaget det alene. Men efter at have hjulpet i 24 år ønskede rideklubben at stoppe. Aalbæk Sjøw vil gerne takke rideklubben for den kæmpe indsats klubben har gjort gennem de 24 år.

Samtidig byder revyen de nye hjælperforeninger velkommen. Ålbæk Håndbold Klub har sagt ja til at varetage hovedopgaverne ved selve revy-arrangementet med servering m.m.

Desuden har Skagen Rideklub tilbudt at tage andre opgaver. Begge foreninger vil hermed tjene lidt til deres ungdomsarbejde i klubberne.

På gensyn på Feriecentret Skagen Strand i Hulsig til Aalbæk Sjøw 2012 8., 9., 10,. 15,. 16. og 17. marts

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalbæk Sjøw – Live fra Hulsig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger