Hyggedag i SkagenHallen med masser af børn

Hyggedag i SkagenHallen med masser af børn

6. marts 2012 - kl. 9:59 - af

Børn i byens børnehaver og vuggestuer, samt børn fra børnehaven og dagplejen i Ålbæk var tirsdag formiddag inviteret i hallen for at se “Spageddi” optræde med musik og sang. Det var dagplejen i Skagen der havde inviteret. I december vandt dagplejen Skagen Livings konkurrence om det bedste arrangement og de valgte altså at invitere en masse børn i hallen til “Spageddi”.

” Jeg modtog en gryde med spaghetti og en masse billeder af børn, og i grydelåget var der et brev fra dagplejen, med et ønske om at kunne arrangerer en koncert med “Spagheddi”, fortæller Christian Mose Sørensen, Skagen Living. Christian var selv til stede i hallen mens “Spageddi” optrådte, og han var glad for at se så mange børn få glæde af arragementet.

Efter showet blev dagplejebørnene i hallen for at spise spaghetti og kødsovs. Susanne Rubow, der havde kontaktet forældrerådet og meldt sig som kok, havde lavet spaghettien i Sognehuset og den blev serveret for de ca 65 små poder i SkagenHallen. Efter en middagslur kom børnenes søskende, forældre og bedsteforældre forbi til en par hyggelige timer, med kaffe og kage og hoppeborg til børnene.

TIP: Når du har klikket på det første billede kan du ved at klikke på “next” under billede se det næste foto i rækken. Når du har set alle billeder klikke du bare på billedet for at vende tilbage til artiklen.2 kommentarer til “Hyggedag i SkagenHallen med masser af børn” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Hyggedag i SkagenHallen med masser af børn”

  • Flot med Botex og alle de aktive voksne der lavede en god dag for børnene.
    Men Ulla Egholm og alle i andre behøver ikke at vente så længe på at komme afsted igen. Søndag den 29. april er der danseevent i Skagen Hallen. Se evt. mere på http://www.dansensdag.dk . Om formiddagen er det for alle børn der har lyst til at komme og danse zumba og meget mere. Kl. 13:00 er der så officiel åbning, hvorefter der vil være opvisning af mange forskellige dansestilarter, krydret med nogle overraskelser. Hvert hold får ca. 10 min. på gulvet. Er i en institution eller gruppe uanset alder, kan i tilmelde jeres dans hvis i vil dele den med os andre. Det bliver en rigtig familiesøndag med mange lokale samt gæstedansere udefra.
    Der udsendes senere et endeligt program. DER BLIVER FRI ENTRÈ.
    Vil i vide mere kan i kontakte skagen@jensen.mail.dk . Venlig hilsen Allan Jensen, Tovholder på Dansens Dag.

  • Fra Pilekrattet siger vi tak for invitationen og tak for en dejlig oplevelse for børnene sammen med spagEddi. Det var en hyggelig formiddag 🙂

    Det gør vi gerne sammen med jer igen engang, og så ses vi i skoven til “naturen er eventyrlig”, når børnekulturfestivalen starter op 🙂

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggedag i SkagenHallen med masser af børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger