Lokal kunstner udstiller i Hjørring

Lokal kunstner udstiller i Hjørring

1. april 2012 - kl. 9:02 - af

Skærtorsdag er der fernisering på Hjørring Påskeudstilling, og blandt de 22 udvalgte kunstnere er den lokale keramiker Hanne Munk Kure, der til dagligt udstiller og arbejder ved Galleri Bo på havnevej.

Hjørring Påskeudstilling er et nyt ambitiøst projekt med den erklærede målsætning at lave én af regionens største og mest interessante udstillinger med besøgende fra hele regionen.

De 22 kunstnere der deltager, er alle specielt udvalgte for deres kvaliteter, og blandt dem er Hanne Munk Kure. Udvælgelsen af Hanne er dog lidt speciel, idet én af initiativtagerne til udstillingen er Markus Brasholt, som til dagligt er leder på Skagen Gigt- og Rygcenter. ” Lige siden jeg så Hannes keramik første gang, har jeg været meget begejstret for hendes værker. Vi bruger ofte hendes fugle som gave både på centeret og privat, så da vi tog initiativ til udstillingen i Hjørring, var Hanne én af de første kunstnere vi tog kontakt til”.

Udstillingen, der finder sted i VUC på Skolevangen i Hjørring, har fernisering skærtorsdag kl. 10.00, og kører frem til søndag d. 8. april kl. 17.00.

En kommentar til “Lokal kunstner udstiller i Hjørring” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Lokal kunstner udstiller i Hjørring”

  • Hanne Munk Kure

    Det glæder mig meget at være en del af Hjørring Påskeudstilling og er spændt på at se hvordan det hele kommer til at forløbe. Markus Brasholt og Co har lavet en spændende pakke for mange sanser og rammerne på VUC er et spændende valg. Personligt er det en udfordring at tage ud på den slags udstilling da jeg plejer at sælge mine ting primært fra Galleri Bo der også har fernisering til Skærtorsdag så der skal arbejdes dobbelt op og det er sundt med lidt pres udefra. Det har glædet mig meget at se nye resultater og nye veje til fremtidige arbejder.. Det var også en glæde at få transporteret en større fuglekugle hjem fra Australien hvor keramikeren Rob Barron har brændt skulpturen i sin kæmpemæssige brændefyrede ovn. Jeg håber at der kommer mange besøgende på VUC Hjørring

    mvh Hanne Kure, Skagen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokal kunstner udstiller i Hjørring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger