Stor koncert som opvarmning til Verdensballetten

Stor koncert som opvarmning til Verdensballetten

3. maj 2012 - kl. 9:24 - af

”Så syng da, Skagen” – er titlen på et nyt tiltag fra operasangeren og Skagens ambassadør Jens-Christian Wandt. En hyldest til den danske sang – en koncert ved Den Tilsandede Kirke – søndag den 15. juli kl. 20.00 – aftenen før premieren på dette års verdensballet.

Danserne vil være blandt publikum, men om de medvirker på scenen med et indslag eller to er endnu ikke klarlagt. Stemmerne derimod er alle velkendte i Skagen. Ditte Højgaard Andersen og Jens-Christian Wandt er solister og får selskab af et af Danmarks bedste kor: Holmens Vokalensemble, under ledelse af Jakob Lorentzen. Alle medvirkede de i julekoncerten fra Skagen Kirke som de sidste to år er blevet sendt på TV2 Nord, og både Ditte Højgaard Andersen og Jens-Christian Wandt er tillige kendt fra Verdensballetten.

Fællessang og solistiske indslag vil afløse hinanden når publikum indtager klitterne og synger med på sange som: Danmark nu blunder den lyse nat, Se det summer af sol, Erindring, Jylland mellem tvende have og I skovens dybe stille ro.

– Jeg tror det bliver en meget smuk aften hvor den danske sang er i centrum – siger Jens-Christian Wandt. Vi er i Danmark begunstiget med en stor sangskat, og aftenen vil forme sig som en hyldest til de danske sange. Hvor kan man gøre det bedre end i de smukke rammer ved Den Tilsandede Kirke? – og scenen er jo gjort klar til Verdensballettens forestillinger i dagene efter – så jeg tænkte det skal komme publikum til gode. Lad os samles ved Den Tilsandede Kirke og i fællesskab synge de mest elskede danske sommersange, lad og blande det med gode stemmer og solistiske indslag og måske en overraskelse eller to…

Der vil blive udleveret sanghæfte ved indgangen så alle kan synge med. Ved koncerten præsenteres også den nye CD som netop er kommet i butikkerne med titlen ”Sommer i Skagen”. Kunstnerne på dette album er de sammen som ved koncerten.

Billetsalget til denne koncert er begyndt, der kan købes billetter på Skagen Turistkontor og på www.skagenbilletten.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor koncert som opvarmning til Verdensballetten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger