Finans: Bo til leje hos dig selv…….

Finans: Bo til leje hos dig selv…….

9. maj 2012 - kl. 0:25 - af

Bange for ikke at få forlænget det afdragsfrie lån? Så tag et 30 årigt afdragsfrit lån hos Nordea Kredit og bo til leje hos dig selv.

Der er ikke lang tid tilbage før første generation af de afdragsfrie 10 årige lån udløber. Med de faldende ejendomspriser er der ingen garanti for, at den afdragsfrie periode kan forlænges. Og hos Nykredit bliver muligheden for fuld afdragsfrihed afskaffet pr. 1. juli i indeværende år. Det kan medføre voldsomme stigninger i de månedlige ydelser, med dertil hørende konsekvenser for privatøkonomien.

Men faktisk findes der mulighed for at undgå at havne i en sådan situation. Nordea Kredit tilbyder nemlig et kreditforeningslån, hvor man allerede fra starten er sikret afdragsfrihed i 30 år. Så kan man trygt og roligt læne sig tilbage og glæde sig over, at man reelt set bor til leje hos sig selv uden nervøst at skulle skæve til prisudviklingen i frygt for ikke at kunne få forlænget den afdragsfrie periode, når de første 10 år er gået.

Eneste minus ved lånet er, at det kun tilbydes indenfor 75 % af ejendommens værdi, hvor et almindeligt realkreditlån tilbyder finansiering med op til 80 % af ejendommens værdi. Til gengæld tilbydes lånet både som F1-, F2-, F3- og F5-lån, og koster ikke mere end et tilsvarende lån med 10-årig afdragsfrihed. I skrivende stund koster et afdragsfrit F1 lån kun omkring 10.000 kr. efter skat om året for et lån på en million kroner.

Af Claus Forrai, finansbureauet.dk

Tegn gratis abonnement på FinansBureauets Nyhedsmagasin her:

http://www.finansbureauet.dk/magasin.php

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Finans: Bo til leje hos dig selv…….' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger