”Havet og Kærligheden” i Drachmanns Hus

”Havet og Kærligheden” i Drachmanns Hus

12. juni 2012 - kl. 6:49 - af

Onsdag den 13. Juni, kan man i Drachmanns Hus opleve et program, med titlen ”Havet og Kærligheden”. En programtitel, som mange ”stamgæster” vil nikke genkendende til. Det er et program, som både publikum og de medvirkende holder af, og hvorfor så fjerne det. Begge digtere har store tekstmængder, der kan øses af, så det bliver aldrig helt det samme program.

Netop havet og kærligheden var fælles inspirationskilder for de to digtere, og så var der jo ”Skagens Rose” hotelejerdatteren, Ingeborg, på det nu for længst nedrevne Skagens Hotel, som inspirerede begge digtere.

De to digtere havde også det til fælles, at begge var og er folkelige, hvilket bevises af, at man sommer efter sommer kan opleve fulde huse til disse aftner. Både Taubes og Drachmanns sange er så populære, at det giver publikum anledning til at synge med på flere af sangene, og det ødelægger jo ikke lige frem den hyggelige stemning.

De medvirkende er ”Drachmann-kvartetten” bestående af Ann-Marie Gabrielsson sammen med sin mand, Jesper Hegaard, samt Birgit og Poul Bernth.

Mange går forgæves til disse aftner, så det vil derfor være en god idé at benytte sig af forsalget. Billetter á 120 kr. kan købes i huset i åbningstiden eller bestilles på tlf. 98 44 51 88 eller mail: hnielsen@ofir.dk, og der vil også være billetter til salg ved indgangen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Havet og Kærligheden” i Drachmanns Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger