Kunst skulptur til Skagen Skipperskole

Kunst skulptur til Skagen Skipperskole

22. juni 2012 - kl. 10:12 - af

Skipperskolen i Skagen modtog mange ”penge gaver” til indkøb af inventar, ifm. at skolen udsendte et ”may-day” til såvel lokale som nationale samarbejdspartner.

Men Skipperskolen modtog ikke blot pengegaver. Blandt donationerne fik Skipperskolen også tilbudt et flot kunstværk til udsmykningen af Skipperskolens flotte nye rammer.

Værket, som er en spændende kunstskulptur er udført den anerkendte kunstner Inge Hørup og har fået titlen ”Skipperkonen”

Inge Hørup er bosat i Frankrig. Hun har været repræsenteret på flere af de kendte franske gallerier med stor succes. Inge Hørup har også arbejdet med en total udsmykning af en middelalder kirke her i Danmark.

Skulpturerne er udført i glasfiber, skummateriale, hønsenet, papmache, og gode fund fra Lossepladser, samlet i humoristiske figurer, og bemalet med Inges karakteristiske farvesætning.

Kvindefiguren er det centrale motiv i Inge Hørups værke – med kraftfulde impressionistiske elementer.

Skulpturen er doneret af en af Skipperskolens gode samarbejdspartner – Erhversmagasinerne v/Renè Wittendorff, som er Inge Hørup`s bedre halvdel.

Værket vil blive afsløret af den kendte journalist Claus Jacobsen torsdag den 28. juni 2012 kl. 12.00, hvor skolen har inviteret til dimission for afsluttende studerende.

Skipperskolen glæder sig til mødet med ”Skipperkonen” og ser frem til damens tilstedeværelse i huset.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunst skulptur til Skagen Skipperskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger