Søs Fenger og Band i Galleri Gajhede

Søs Fenger og Band i Galleri Gajhede

2. juli 2012 - kl. 12:46 - af

Hører du til dem, der begynder at synge en bestemt sang, når du går i Tivoli i regnvejr? Kan du ikke se fodspor i sneen uden at tage dig selv i at nynne? Presser en tåre sig på når du hører strygerne slå an til Inderst Inde? Så ved du, hvorfor Søs Fenger lige så godt kunne have stavet sit efternavn med ”æ”.

Den yndefulde sangerinde er fyldt 50 år, selv om man ikke skulle tro det, at dømme efter hendes seneste TV optrædener i Topppen af Poppen og i de reklamer, hun i flere sæsoner medvirkede i for l’Oreal Garnier. Hun kan fejre det fotogene smil og den runde dag på toppen af poppen med fuld tryk på CD-udgivelser, masser af koncerter og et stort socialt engagement. I Toppen af poppen fik hun sine mest elskede sange fortolket af Anne Linnet, Rasmus Nøhr, Sys Bjerre, Brødrene Olsen, Joey Moe og Lina Rafn. Og hun fik tårerne frem i kollegaernes (og vores) øjne, da hun kvitterede ved at synge deres sange med den stemme, som engang fik en anmelder til at fastslå: »Hun kan virkelig få dansk til at lyde godt.«

Det er derfor en Søs Fenger, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer, der i sit livs bedste form vender tilbage til Galleri Gajhede og giver dobbeltkoncert fredag den 6. juli og lørdag den 7. juli begge aftner klokken 20.30.

Du får denne aften mulighed for at høre nogle af Søs’ største hits gennem tiden samt en række af Søs’ udvalgte personlige favoritter, både fra det nye og gamle repertoire, samt fra et stort, skønt hitkatalog af hendes udvalgte favorit sangskrivere. Med sig på scenen har Søs et hold af de mest anerkendte musikere i Danmark bestående af multitalentet Jonas Kragh på guitar, virtuosen Steen Rasmussen på tangenter og sidst, men bestemt ikke mindst, naturtalentet Fredrik Damsgaard på bas. Og med den opbakning er der garanti for en blændende musikalsk oplevelse af de helt store!

Søs Fenger startede sin karriere som popidol i NEWS og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – på både dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst som det er, at have sig selv og publikum med hele vejen. Søs besidder det unikke talent at kunne forene sødme og styrke, og det er måske forklaringen på, at hun er blevet rollemodel for flere generationer.

Glæd dig derfor til en koncert, hvor Søs i tæt kontakt med publikum, undervejs også vil fortælle og øse ud af sine mange oplevelser og erfaringer fra livet som sangerinde og kvinde – og ikke mindst om sin store passion; musikken og historierne om de mange gode sange.

Galleri Gajhede, Vestre Strandvej 18, 9900 Skagen, fredag den 6. juli og lørdag den 7. juli kl. 20.30

Husk også Backseat med Ivan Pedersen i forgrunden lørdag den 21/7 2012 klokken 20.30

Billetter: Mikael Gajhede 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Hjemmeside: www.gallerigajhede.dk

Facebook: https://www.facebook.com/gallerigajhede#!/group.php?gid=17391748892

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søs Fenger og Band i Galleri Gajhede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger