
Til bords med Krøyer
12. juli 2012 - kl. 9:30 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
Spis som de gjorde på Skagensmalernes tid.
I anledningen af udstillingen “Krøyer i Internationalt Lys” på Skagens Museum, serverer Color Hotel Skagen en menu der er tilrettelagt ud fra historiske beretninger og opskriftsbøger, og som beskriver datidens retter set fra Skagensmalernes perspektiv. Dog med få opdateringer, men med afsæt i alt skal være så historisk korrekt som muligt.
“Vi synes selv at resultatet er blevet helt fantastiskt og ser meget frem til de tre dage ( 20. juli, 27. juli og 3. august ) , hvor vi serverer menuen i vores restaurant” udtaler køkkenchef, Ronnie Pedersen.
Menuen ser således ud:
Tørfisk med rabarber og ristet rugbrød
Porse Bjesk
Krabbe på frisée med friske urter og vinaigresauce
Krøyer – Dansk pilsner fra Skagen Bryghus
Røget markrel med citron, ærter og kantareller
Poully Fumé Les Logéres, Guy Saget, Loire
Helstegt rødspætte serveret med rejer, ristede jomfruhummerhaler, kogte kartofler og hummersauce
Pinot Noir, Faively Bourgogne
Hedens bær i rom med vaniljeiscreme og mynte
Terra Prima, Foneseca Guimaraens, Oporto
Menu – 395,-
Vinmenu – 295,-
Forudbestilling nødvendig senest dagen før – 98 44 22 33
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Til bords med Krøyer' til en bekendt