Til bords med Krøyer

Til bords med Krøyer

12. juli 2012 - kl. 9:30 - af

Spis som de gjorde pĂĽ Skagensmalernes tid.

I anledningen af udstillingen “Krøyer i Internationalt Lys” pĂĽ Skagens Museum, serverer Color Hotel Skagen en menu der er tilrettelagt ud fra historiske beretninger og opskriftsbøger, og som beskriver datidens retter set fra Skagensmalernes perspektiv. Dog med fĂĽ opdateringer, men med afsĂŚt i alt skal vĂŚre sĂĽ historisk korrekt som muligt.

“Vi synes selv at resultatet er blevet helt fantastiskt og ser meget frem til de tre dage ( 20. juli, 27. juli og 3. august ) , hvor vi serverer menuen i vores restaurant” udtaler køkkenchef,  Ronnie Pedersen.

Menuen ser sĂĽledes ud:

Tørfisk med rabarber og ristet rugbrød
Porse Bjesk

Krabbe pĂĽ frisĂŠe med friske urter og vinaigresauce
Krøyer – Dansk pilsner fra Skagen Bryghus

Røget markrel med citron, Ìrter og kantareller
Poully FumĂŠ Les LogĂŠres, Guy Saget, Loire

Helstegt rødspÌtte serveret med rejer, ristede jomfruhummerhaler, kogte kartofler og hummersauce
Pinot Noir, Faively Bourgogne

Hedens bĂŚr i rom med vaniljeiscreme og mynte
Terra Prima, Foneseca Guimaraens, Oporto

Menu – 395,-
Vinmenu – 295,-

Forudbestilling nødvendig senest dagen før – 98 44 22 33

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Til bords med Krøyer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogsü tredjeparts statistik-software som anvender cookies, sü vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at lÌse avisen uden at der lagres cookies pü din computer, sü ved at fortsÌtte accepterer du automatisk.

ACCEPTER