
Duft, smag, føl og lyt ….
13. august 2012 - kl. 13:40 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
…. pĂĽ Skagen Kvalitetsfødevaremesse.
Alle sanser vÌkkes til live i den gamle auktionshal pü Skagen Havn, nür nordjyske fødevareproducenter d. 24. og 25. august lader alle madentusiaster smage pü herlighederne. Alt fra øl, bjesk, mel, honning, ost og kød til fisk, rejer, jomfrusild og minkpelse prÌger auktionshallen, hvor ogsü nye trends som Madteater og Speakers Corner er pü programmet.
Hvordan dufter urterne i bjesken, hvordan smager de naturlige rüvarer i isen, hvordan føles en minkpels og hvordan lyder det, nür den gode historie fortÌlles om tilblivelsen af produkterne? Alt dette og mere til kan opleves pü dette ürs Kvalitetsfødevaremesse d. 24. og 25. august i Skagen.
“PĂĽ fødevaremessen kan publikum møde de bedste nordjyske fødevareproducenter, smage deres delikatesser og høre dem fortĂŚlle om, hvordan specialiteterne bliver til. Det giver os mulighed for at vise, at der sker en høj gastronomisk forĂŚdling i Nordjylland â samtidig med, at der er en direkte vej fra jord til bord”, udtaler turistchefen i Skagen, Lene Kappelborg.
Speakers Corner er den jordnĂŚre formidlingsform, hvor udstillere og andet godtfolk i øjenhøjde med tilhørerne fortĂŚller og opfordrer til dialog. Madteater er et forholdsvist nyt fĂŚnomen indenfor oplevelser med fødevarer, og Restaurant De 2 Have er vĂŚrt for Madteateret, som âspillerâ to gange i løbet af dagen bĂĽde fredag og lørdag.
OgsĂĽ børnene har fĂĽet deres helt eget âBørnehjørneâ, hvor de kan prøve at skĂŚre i fisk, grille fisken sammen med en kok og spise den bagefter. Skulle mor og far ogsĂĽ fĂĽ mod pĂĽ at lave retter med fisk, er der masser af gode rĂĽd at hente om tilberedning og mulighed for at købe den friske fisk med hjem til aftensmaden.
Skagen Kvalitetsfødevaremesse er üben fredag d. 24. august kl. 10-18 og lørdag d. 25. august kl. 10-16.
Program, udstillerliste og entrĂŠbilletter findes pĂĽ www.skagen.dk/kfm eller Skagen Turistbureau tlf. 98 44 13 77



















Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Duft, smag, føl og lyt ....' til en bekendt