Læserbrev: Skoletaxa-service med et smil!

Læserbrev: Skoletaxa-service med et smil!

22. august 2012 - kl. 9:32 - af

Som ny forælder på byens nye Skagen Skole, hvor alt endnu ikke er på plads; så synes jeg, at det alligevel har været en positiv start og børnene har taget det særdeles fint og glæder sig bare til bibliotek, kantine og legeplads er færdigt.

Jeg vil bare komme med en anden positiv oplevelse jeg havde i morges, da jeg afleverede min dreng i indskolingen. Andre børn, der bor lidt længere væk fra deres skole nu, kommer om morgenen med taxi og det var bare så dejligt at se, hvordan chufføren hjalp en flok små “lyserøde” skolepiger ud af bilen, på med rygsækkene og afsted med et smil og “Ha’ nu en god dag piger”! Så tak til dig i “Skawbowling”taxaen 🙂

Mvh

Rikke Kromann

En kommentar til “Læserbrev: Skoletaxa-service med et smil!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Læserbrev: Skoletaxa-service med et smil!”

  • Jeg er så heldig at være mor til to piger som bliver kørt med skole taxaen og vi er SÅ glade for den ordning. Hver morgen henter smilende og meget meget børnevenlige taxa chauffører mine piger, alle som en har været omsorgsfulde og virkeligt gode til at skabe en god stemning.
    Hvor er det dejligt at sende sine børn trygt afsted og så oveni købet læse at det er samme venlighed der fortsætter når de bliver sat af…kanon ordning og kæmpe skulderklap til taxa i Skagen….

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Skoletaxa-service med et smil!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger