Læserbrev: I skæret af en fallit

Læserbrev: I skæret af en fallit

14. september 2012 - kl. 7:37 - af

Der står i avisen drop de håbløse syge, og jeg havde nær sagt start med Frederikshavn.

Det står nu lysende klart, at vi skal til at betale for Frederikshavns Storkommunens total fejlslagne projekt at gøre Frederikshavn til en international-, energi-, sundheds- lys og ungdoms centrum

Resultatet af frederikshavnernes håbløse satsning og samtidig ødelæggelse af de naturlige vækstcentre,som Sæby og Skagen, deres koldhøgen bygge overmodighed – alt skal ned for at genopbygges i Frederikshavn.

Resultatet Høj skat og lav service – og lur mig, hvis ikke også forstærket centralisering i Frederikshavn og mere magt til direktionen, samme direktion der har kørt kommunen i sænk, nu bliver svaret. De har ødelagt en om ikke verdens bedste, men en god og på mange måder en glad kommunalforvaltning og gjort den til et mareridt for medarbejderne og ekskluderende af medarbejdere fra upassende udkant byer

Direktionen har ført en relativ velhavende kommune den nye StorFrederikshavn kommune, med en samlet gæld på små 100 millioner til et fallitbo med en samlet gæld på små 1.500 millioner og samtidigt har presset 10- 15% af skagboerne ud af deres vidunderlige hjemstavn.

Vi må forlange, at det stopper.

Stop udbygningen af Frederikshavn- det gavner ingen, hverken på kort eller lang sigt

Flyt udviklingen til Sæby og Skagen – Det batter.

www.liste-h.dk

Per Kempff-Norkap

5 kommentarer til “Læserbrev: I skæret af en fallit” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Læserbrev: I skæret af en fallit”

 • Per Kempff-Nordkap

  Kære Pia – Du har ret.
  Du sad ikke i den tidligere kommunalbestyrelse. det blev jeg gjort opmærksom på, hvorfor jeg lige regnede ud hvormange penge du i dine budgetvedtagelser synes vi skulle skylde væk:

  Hvordan er det er gået i denne valg periode

  2010 Vedtaget underskud på 155.710.000
  2011 Vedtaget underskud på 128.690.000
  2012 Sikkert vedtaget underskud på 50 millioner + skatte stigning 65.000.000

  eller i alt 389.400.000 millioner i underslud på 3 år – det er ikke prangende
  Velkommen til virkeligheden Pia

  Med Venlig Hilsen

  http://www.liste-h.dk

 • Tak Per, måske virker det for nogen som 7 år, men jeg har nu kun siddet i 3 år. -:))

  Du har naturligvis ret i, at vores kommune øknomisk bærer præg af tidligere tiders overforbrug. Der er lånt alt for mange penge for år tilbage. Og disse lån skal stadig betales tilbage, selvom vi er blevet færre til at betale til kassen og flere til at bruge af den. Sagt på en anden måde – vi har haft et for alt for stort service niveau end vores økonomi tillader. Det er det vi alle mærker nu. Hvis min husholdningskasse er ved at være Tom, må også jeg spare på overflødig forbrug – også selvom jeg synes, det er urimeligt.

  Fakta er,mat driften i 2012 kører fuldstændig efter det budgetterede. Det er så beklageligt at budgettet ikke i 2012 blev kørt så stramt i bund, som vores økonomi faktisk kunne tillade… Derfor målvogter desværre atter skære i service niveauet for 2013 og overslagsårene.

  Jeg mener blot, at dine synspunkter er skønne (og eventyrlig dejlige) hvis man kan nøjes med at anskue problemstillingerne fra nogle få vinkler. Men driften af en stor kommune er væsentlig mere kompleks. Det er noget af det væsentlige jeg har lært og forstået efter min første 3 år i kommunal politik.

  Vi
  Pia

 • Per Kempff-Nordkap

  Kære Pia.
  Du har da i dine 7 år i kommunalbestyrelsen stemt for at have underslud på til sammen godt 700 millioner kr. er det ikke sandt?
  Så en smule omtanke og nytænkning ville måske være på sin plads
  I al beskedenhed

  Per Kempff-Nordkap
  http://www.liste-h.dk
  PS Tallene er kommet fra borgmesterens mund j.f. Nordjyske – men han kan da tage fejl igen igen og de kan være meget større – det er næppe forventeligt, at direktionen regner forkert 2 gange til den gode side

 • Tror ikke Per har interrassen i den post,MEN Hold Da K… hvor det er uhhyggelige facts han kommer med,hvis de tal er korrekte,er der godt nok nogen der for Alvor har klokket i det,men det kommer nok ikke som en overraskelse for ret mange…

 • Det bliver så godt når Per bliver borgmester. Så bliver der styr på alt!-:) ikke i Fr.havn kommune, men i Sæby og Skagen….for slet ikke at tale om alle de eventyrlig gode ideer, vi ved Liste H sidder inde med……. De vil helt sikkert hurtigt få alt genoprettet og så lever vi alle lykkelig til vores dages ende…….
  Vh
  Pia Karlsen (V)

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: I skæret af en fallit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger