LOOP Cirkeltræning fylder 6 år

LOOP Cirkeltræning fylder 6 år

16. november 2012 - kl. 6:41 - af

I en travl hverdag er det svært at finde tid og energi til at træne. Men ofte er det jo også sådan, at træning giver mere energi, så hverdagen nemmere kommer til at hænge sammen. Og det med den manglende tid har fitnesskæden LOOP fundet en løsning på.

Fitnesskæden LOOP har stor succes med et effektivt fitnesskoncept til almindelige mennesker, der gerne vil nå at træne, selvom de har travlt med jobbet og ikke vil forsømme ungerne derhjemme. Det er blevet taget så godt imod, at LOOP på seks år har åbnet 26 centre.

LOOP bygger på et enkelt, men effektivt træningsprogram, hvor hele kroppen trænes igennem på 24 minutter. Træningen foregår i 16 stationer placeret i en cirkel. Medlemmerne er ikke afhængige af hold eller træningsmakkere, men har mulighed for at komme, når de har tid, og springe ind i cirklen et vilkårligt sted. Og netop tid er vigtig hos LOOP.

– Vi fandt ud af, at manglende tid var den største begrænsning for, om folk fik trænet. Derfor lavede vi et effektivt koncept, hvor du kan parkere bilen udenfor centret, gå ind, klæde om, træne og være ude af døren igen på en halv time. På den måde passer du på dit helbred og kommer hjem til familien med mere energi på kontoen – uden at bruge for meget tid, fortæller adm. direktør Brian Schneider.

Ingen spejle eller dresscode

Et andet vigtig element i LOOPs koncept er, at træningen i centrene er meget uformel. Medlemmerne bliver opfordret til at komme, som de er, og der er ingen spejle på væggene eller skjulte dresscodes. Som et tilbud til kvinder, der gerne vil kunne føle sig afslappede og helt ude af fokus, når de træner, er der også afskærmede cirkler kun til dem.

Fødselsdagstilbud på træning

I disse dage fejrer LOOP seks års fødselsdag og kører derfor med et introtilbud fra den 16. til og med den 18. november, hvor det er muligt at få 30 dages træning for kun seks kroner. Her vil travle mennesker ved selvsyn kunne finde ud af, hvor meget overskud og energi de får ved at træne styrke- og konditionstræning i 24 minutter et par gange om ugen i LOOPs cirkel.

3 kommentarer til “LOOP Cirkeltræning fylder 6 år” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “LOOP Cirkeltræning fylder 6 år”

  • Menes ganske alvorligt, min hustru fik mig overtalt til at prøve, hun mente jeg var blevet for rund – jeg havde selv svært ved at erkende det – men som du ved sandheden er ilde hørt. Så det var en dyb selverkendelse jeg måtte vedkende. Prøv bare – du møder ligestillede der – der kommer også mange unge menne sker , det er nok fordi de vil have nogen store fine muskel bøffer, så de kan score damer til sommer. Den tid er forbi for mit vedkommende. Paul

  • Er dette indlæg seriøst Paul eller er det din lune humor der er på spil igen ?? Erik

  • Kan anbefales, hvis dine led er begyndt at knirke og bodegamusklen trænger til en opstamning. Paul

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOOP Cirkeltræning fylder 6 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger