Hotel Petit får ros for forskønnelse

Hotel Petit får ros for forskønnelse

9. december 2012 - kl. 11:04 - af

Hotel Petit er et hotel med en spændende historie, som startede i 1905, da KFUM (Kristelig Forening for Unge Mænd) i forbindelse med anlæggelsen af Skagen Havn, indrettede et pensionat, hvis formål først og fremmest var, at tilbyde unge håndværkere ved havnebyggeriet “et roligt og hyggeligt sted at bo”.

Efter hotellet i 2008 blev ombygget og renoveret indvendigt, er turen nu kommet til den udvendige del.

“I 2008 havde vi fokus på det indvendige, hvor vi renoverede og byggede nye værelser, så vi i dag har 45  lyse og komfortable hotelværelser, der er malet i farver inspireret af himmel, hav og lyset i Skagen”, fortæller Flavio Serra.

Nu har ejerne af hotellet, Signe Larsen og Flavio Serra fået tilladelse til at give facaderne et løft og udskifte en mindre overdækning af indgangspartiet.

Flavio og Signe har ikke kun fået tilladelsen, men  også ros fra Teknik og Miljøcenteret, der skriver således: Det er endvidere Teknik og Miljøcenterets vurdering, at det ansøgte vil medvirke til at “adskille” de enkelte bygninger, fremhæve bygningernes forskelligartede arkitektur, og sikre kvalitet samt æstetik i bybilledet.

“Vi er naturligvis stolte over den ros vi har fået, og vi glæder os til at, den udvendige del af hotellet kommer til at matche den indvendige”, fortæller Flavio Serra, der regner med at det færdige resultat kan ses engang til foråret.

Det er Ålbæk firmaet LBB3 der er arkitekter på projektet.

Lidt facts om Petit:

I 1975 skiftede hotellet navn til Hotel Norden, for igen i 1989 at skifte navn til Hotel Petit, efter en konkurrence blandt byens borgere.

Den 1. juli 2004  købte Signe Larsen og Flavio Serra hotellet, og efter den store ombygning i 2008,  er Hotel Petit blevet et bekvemt 3-stjernet hotel, men for Signe og Flavio er målet fortsat altid at tilbyde “et hyggeligt sted at bo”.


.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hotel Petit får ros for forskønnelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger