Blev årets gyser – din aflæsning!

Blev årets gyser – din aflæsning!

5. januar 2013 - kl. 11:08 - af

Efter aflæsning af dit forbrug på vand, varme og el, sidder du måske og gør dig overvejelser om, hvordan kan jeg spare mere på forbruget?

En af mulighederne er, at få gennemgået sin bolig af en uvildig energirådgiver, helt gratis.

Energirådgiver Bo Bechfeldt er ansat af Frederikshavn Forsyning og Frederikshavn Kommune og kan give gode energirigtige svar på alle de spørgsmål du måtte have.

Tilskud er godt!

I år er der igen mulighed for at få tilskud fra Frederikshavn Forsyning A/S på kr. 8.000,- til at skifte fra olie og gas til fjernvarme, så du kan spare rigtig mange penge på det.

eksempel på overgang til fjernvarme:

Forbrug (beregnet) 18,1 MWh á kr. 540,00 kr. 9.774,00 inkl. moms I alt kr. 13.736,50 inkl. moms

Tilsvarende opvarmning med naturgas koster årligt pt. = 18.896 kr. inkl. moms

Tilsvarende opvarmning med oliefyr koster årligt pt. = 31.973 kr. inkl. moms

Tilsvarende opvarmning med el koster årligt pt. = 32.761 kr. inkl. moms

Kilde: Dansk Fjernvarme

Et uforpligtende besøg af Bo Bechfeldt kan bestilles via e mail bobf@frederikshavn.dk eller på mobil 2434 0285 – så bliver du i stand til at sikre din opvarmning bedst og billigst for både naturen og din pengepung.

Efter gennemgangen får du tilsendt en fuldstændig uforpligtende og gratis rapport over din bolig, med ideer til hvad du kan gøre for at energioptimere.

En sådan rapport er også god at have i tilfælde af, at man ønsker at skifte ejerboligen ud med en lejebolig, måske ikke lige nu, men på sigt kan det være god viden at have.

4 kommentarer til “Blev årets gyser – din aflæsning!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Blev årets gyser – din aflæsning!”

 • Ved ikke helt om jeg tror på regnestykket når vi snakker el. Vi har elvarme inkl. en varmepumpe. Samlet årligt elforbrug på 9200 kwh. Pris ca. 14500 kr. alt inkl. (fast afgift og lys). Fra nytår er der desuden besluttet reduktion for elopvarmning – så vidt jeg forstår – på 36 øre/kwh af forbruget ud over 4000 kwh.

 • erik Skougaard

  Jeg synes ikke at Wittus skal have lov til at sige at Skagen Fjernvarme er et af de dyreste i landet, Sammenlign selv via Skagen varmeværks hjemme side og klik på Varmepriser i Danmark. Vi kan godt være prisen bekendt.
  Prislisten er fjerde kvartal 2012. Den pris for Frederikshavn, der er i artiklen, er for 2013, hvor Skagen Varmeværks pris først ændres til april.

 • Jeg er fuldstændig enig med Sten, staten skal have så og så mange penge i kassen, og så bliver afgiften bare derefter. Og se lige det regnestykke med de forskellige former for opvarming! Tror de det er små børn der skal lokkes til at koble sig på fjernvarmen? Ja jeg hopper ikke på den, og da slet ikke her i Skagen, hvor fjernvarmen er en af de dyreste i landet. Grønne! Ha ha, ikke i Danmark.

 • Og jo mere vi sparer, jo mere sættes afgifterne i vejret. Det drejer sig udelukkende om at få kroner i statskassen, som så kan deles ud.
  Vi så det sidst med solcellerne, som pludselig blev så stor en succes, at staten stod til at miste et provenu på et par milliarder.
  Udadtil skal vi være åhh, så “grønne”, men i virkelighedens verden drejer det sig udelukkende om at skaffe kroner i den umættelige staskasse.

  Hilsen Sten Schou

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blev årets gyser – din aflæsning!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger