Havnen gennemsøges for hash og våben

Havnen gennemsøges for hash og våben

8. januar 2013 - kl. 13:46 - af

Politiet har endnu ikke forladt Ålbæk Havn. I disse timer ledes der efter mere hash eller skydevåben i og omkring Ålbæk Havn.

De 250 kg hash som de tre nordmænd var ved at læsse ombord i deres båd, da de blev “angrebet” af politiet, skulle angiveligt smugles til Arendal i Norge.

De tre nordmænd har længe været i norsk politis søgelys, og politiet havde plantet en GPS på smuglerbåden, så det var let for dansk politi at følge båden, da den var på vej mod Ålbæk.


Fotos: Inger Nielsen

9 kommentarer til “Havnen gennemsøges for hash og våben” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

9 kommentarer til “Havnen gennemsøges for hash og våben”

 • Frank Kristian Gunerius Bakken

  Christian skriver den 8 Januar ” mon Normendene tør komme til Skagen mer ”
  Ja Takk, Christian vi tør komme til Skagen. Vi har besøkt Skagen hvert år, på Kristi Himmelfartsdag i ca. 15 År, og blir meget godt mottatt,og føler oss velkomne.

  Vi drar fra Fredrikstad 7 Mai, og gleder oss meget til Skagen.

  Det er trist når våpen blir brukt, og at personer blir skadet og dør. politiet i Norge er ikke bevæpnet, og jeg tror voldspiralen øker med bevæpning.

  Gleder oss til Skagen.

  Frank K. Gunerius Bakken.

 • Thorbjørn Pedersen

  Til Michael Skagens Avis. Det ville klæde Avisen at når Christian skriver om sin misforståede humor med hensyn til smuglerne der nu har fået våben i hænderne, og går til angreb på samfundet, at Avisen så forlanger Christians fulde navn. Om et så alvorligt emne er der jo ingen grund til at tage en maske på. Vil Christian skrive sin mening må omverdenen vide hvem afsenderen er.
  Venlig hilsen til dig Michael fra Thorbjørn Pedersen.
  Du må gerne skrive i læserbrevet det jeg skriver her. I sin fulde længde.

 • Til Christian
  Det vil klæde dig om du gav dit fulde navn til kende. Det anonyme må da være så trist og ensomt.
  Iøvrigt skal du ikke regne med flere kommentarer herfra, det er spild af tid!

 • Galgenhumor har også ret – hvordan skal livet ellers leves – gå rundt og ligne en trist person, der har hele livets alvor på sin ryg. Mand det er første skridt til graven. Følger dine kommentarer i Skagens Avis – de er i hvertfald alvorlige, og også mange gange noget eventyrlig vrøvl. Erik er stadig en trist person, sammen med så mange andre på denne her avisside. Der er nogle jeg kan tage hatten af for. Men der er ikke mange

 • Thorbjørn Pedersen

  Til Erik Markman. Godt skrevet Erik.
  Og til Christian, jeg kender ikke dit efternavn, der er flere der hedder Christian.

  Du forsøger at romantisere smuglererhvervet. Og må tænke tilbage på hurtige speedbåde fra DDR med cigaretter, smarte friske fyre, i 1960’erne med Luffe i spidsen, folk der kunne slå på tæven, var frække og hurtigere end tolderen. Men men vi skriver 2013, og smuglerne er ikke mere smuglere, men noget meget farligere, når de begynder at skyde på politi og toldere. Så er det vi ser på film, med indsatsgrupper, blevet til virkelighed. Og den slags smuglere har vel ikke lokalbefolkningens accept.
  Så det er ikke Erik Markman der har det trist. Og Christian din humor må være galgenhumor, når kuglerne fløjterne om hovedet på én på havnen.

 • En GPS er det “Droner” går efter og det er sådanne Forsvarsminister Nick Hækkerup gerne ser indført i det danske forsvar – Og når jeg så tænker på, at nogle bådejere har en gps-tracker anbragt i sin båd… Ka’ droner ta fejl?
  Favre nye verden…

  John

 • Sort, hvid eller usmagelig – uden humor – du må have det trist Erik

 • Til Christian

  Stik lige piben ind. Det er et stort held at det ikke var politbetjenten som døde.Det giver da ingen mening at at udtrykke sig som du gør.Hvis det kun er spøg fra din side er det ganske usmagelig humor!

  Erik

 • Det er da ufint, at plante en GPS på gummibåden – så havde smuglerne ikke en chance. Mon Nordmændene tør komme til Skagen mere, nu hvor de bliver skudt.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havnen gennemsøges for hash og våben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger