Og i det blå hjørne …….

Morten Kock byder velkommen til de 315 deltagere.

Og i det blå hjørne …….

12. januar 2013 - kl. 20:06 - af

Der er lagt op til kamp når 315 deltagere, på 63 hold, skal dyste om at blive Skagens største tabere. I går var LOOPs træningslokaler fyldt, da der var indvejning til Skagen På Vægten.

Morten Kock, direktør i Spar Nord, bød velkommen inden holdene, der er på 5 personer, kunne gå til indvejningen.

Det er super at se så stor en opbakning til denne Event, og vi kan være stolte af at Skagen, i forhold til indbyggertal, er den by i Danmark der har det største antal hold, udtaler Morten Kock imens han er ved at dele deltagerposer ud.

Også Niels Jørgensen, der ejer LOOP Skagen, var en glad mand i går : “Helt fantastisk opbakning på starten til Skagen På Vægten. Man kan godt sige vi havde fuldt hus fra kl. 16.00, da start skuddet lød til kampen om hvem Skagens bedst tabere 2013 skulle blive. Vi er helt overvældende over den interesse og snak Eventen har givet i Skagen. Vi glæder os rigtig meget til at tage imod de mange nye og nuværende medlemmer skal give træningen en ekstra skalle.

Udover præmien til ”De bedste tabere” blev der også sat en konkurrence i gang om en total Makeover. Rigtig mange blev fotograferet og indskrevet til konkurrencen, hvor en mand og en kvinde bliver klædt på af Kiki Gram, Salon Sejer sørger for at håret er sat og klippet, og Matas sørger for makeuppen ( til kvinden ! )

Der var en rigtig god stemning i LOOP centeret, hvor godmodige drillerier allerede er begyndt i mellem holdene, og hvor et veloplagt lokalt band, “Attention Please Band” sørgede for den musikalske underholdning.

Herbalife v/Lis Lykke, Clinic Chi, AppeSize Viborg, InterSport Skagen og LOOP ”Sund kost og motion” v/Birte Grønfeldt gav deres bud på en god start, på en sundere livsstil.

Første præmien er på 10.000 kr nummer to får 5000 kr mens der er 3000 kr til nummer tre. Præmierne er sponseret af Spar Fonden.

Hver fredag er der ugepræmier til det hold der har tabt sig mest og det hele ender med en finale den 8. marts.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Og i det blå hjørne .......' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger