Temaomvisning på Skagens Museum

Temaomvisning på Skagens Museum

12. februar 2013 - kl. 9:09 - af

Bliv klogere på Michael Ancher og hans motivverden i selskab med omviser Hanne Aavang.

Den 15. februar kl. 13.00. Michael Anchers motivverden:

Vi forbinder vel automatisk Michael Ancher med hans prægtige skildringer af skagboer Рofte i alvorstunge og eller dramatiske situationer. Men Anchers motivverden er vidtrækkende og omfatter også naturbeskrivelser, portrætter af Kong Christian X og Dronning Alexandrine, den nære familie eller kunstnervennerne. Skagens Museum har netop erhvervet et af Michael Anchers forarbejder til Kunstdommere, det er denne nyerhvervelse, der har inspireret omviser Hanne Ankerstjerne Aavang til ved en temaomvisning fredag den 15. februar at gennemgå nogle af Michael Anchers værker.

Udover nyerhvervelsen s√¶ttes fokus p√• flere af museets √łvrige Ancherv√¶rker, fra dobbeltportr√¶ttet af kongeparret til det navnkundige: Den Druknede, der netop er vendt hjem efter et l√¶ngerevarende frav√¶r, der dels har omfattet et bes√łg p√• Den Hirshsprungske Samling, dels en omfattende ansigtsl√łftning/restaurering.

Omvisningen er gratis for museets g√¶ster og varer ca. 45 minutter. Der vil v√¶re rig lejlighed til at stille sp√łrgsm√•l undervejs.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Temaomvisning på Skagens Museum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger