Nyt varmeanlæg? – udnyt solens energi ….

Nyt varmeanlæg? – udnyt solens energi ….

2. maj 2013 - kl. 7:17 - af

….. og spar mange penge!

Husejere kan med fordel investere i et solvarmeanlæg, når de skal modernisere deres varmeforsyning. Et solvarmeanlæg kan let reducere udgifterne til opvarmning af varmt vand i boligen med ca. 70%, og kan nemt kombineres med alle andre typer af varmekilder.

Mange husejere med ældre varmeanlæg står overfor at skulle investere i en ny og mere energirigtig varmekilde. Solen er den største energikilde vi har, den er gratis, og så er den utrolig effektiv og velegnet til at varme vores varme vand og bolig op. Netop derfor er solvarme næsten ikke til at komme udenom, når boligens varmeanlæg skal energirenoveres.

Solen skinner gennemsnitligt ca. 1.800 timer om året i Danmark. Men selv på en overskyet dag trænger solens lys igennem og kan omdannes til varme. Varmen lagres i en beholder og fordeles til huset efter behov og efterspørgsel. En velkendt teknologi, som SONNENKRAFT har specialiseret sig i igennem de sidste 20 år og kan derfor levere markedets bedste og mest effektive solvarmeprodukter.

Olie, gas, sol eller måske varmepumpe – hvad skal vi vælge?

Når man skal investere i en nyt varmeanlæg, er der nogle spørgsmål, som er gode at forholde sig til, for at finde frem til den rette løsning. Hvor uafhængig ønsker jeg at blive, af de stigende energipriser? Hvor meget ønsker jeg at reducere mine årlige varmeudgifter? – og har det også en betydning for mig, at jeg vælger en miljørigtig og CO2 neutral løsning? ”Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og indsigt sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov” udtaler Mogens Brun Ålbæk Bugt VVS

Ålbæk Bugt VVS holder åbent hus

Ålbæk Bugt VVS er eksperter i solvarme og lægger stor vægt på kvalitet i både rådgivning og valg af den rigtige varmeløsning til deres kunder, og har derfor et tæt samarbejde med SONNENKRAFT. Lørdag d. 04-05-2013 KL 10.00-15.00 er der åbent hus hos FDM Camping Ålbæk. Her vil der være en ekspertrådgivning, og mulighed for at høre mere om hvordan man med stor fordel kan bruge solens store mængde gratis energi, til at reducere varmeudgifterne i boligen på den mest effektive måde. Så kig forbi og hør mere om hvordan du finder den bedste varmeløsning til netop dit behov!

Solvarme er en god investering

En familie på 4 pers. overvejer at investere ca. 40.000 kr. for et solvarmeanlæg. Familien har regnet på økonomien i investeringen, og er kommet frem til at solvarmens gennemsnitlige kwh pris de næste 20 år vil være under 80 øre pr. kwh. Prisen på fossile brændstoffer (bl.a. olie og gas) er støt stigende, og den gennemsnitlige kwh pris for fossile brændstoffer vil i samme periode beløbe sig til ca. 1,50 kr. pr. kwh (ved 6% inflation pr. år). Fakta er, at en investering i solvarme er en rigtig fornuftig forretning!

Ålbæk Bugt VVS er eksperter i solvarme, og hjælper dig med at finde den bedste og mest energibesparende varmeløsning!

For yderligere information

• Kontakt Mogens Brun Ålbæk Bugt VVS, Tlf.: 98 45 43 17

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt varmeanlæg? – udnyt solens energi ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger