Der bliver IKKE Træf På Toppen i år

Der bliver IKKE Træf På Toppen i år

27. januar 2014 - kl. 9:06 - af

Energien/tiden blandt folkene bag MC-Træffet er dalende, og opgaverne voksende. Derfor har Mc Scavenius valgt at der ikke bliver noget motorcykeltræf på Gl. landevej i år.

Det økonomiske grundlag svækkes af manglende deltagelse, og stadig stigende udgifter til leje af materiel, samt udgifter forbundet med skærpede sikkerhedskrav. (skiltning, brandtilsyn, vagtværn, jernbanevagter, spildevandsudgifter,  og meget mere )

Alt dette samt mængden af tilladelser og ansøgninger, der skal indgives for at kunne holde træf gør det ikke længere muligt for MC Scavenius at løfte opgaven som arrangør af Træf På Toppen 2014, på Gl. Landevej i uge 29.

Træf På Toppen har gennem de seneste 10 år udbetalt ca 4 millioner til byens foreninger.

Sidst i pressemeddelelsen fra Træf På Toppen, står der:

Det er med tungt hjerte, at denne beslutning er taget, for gennem årene er der erhvervet mange fantastiske oplevelser, venskaber m.m. Træf På Toppen håber, at ses til andre træf rundt omkring i landet – nu bliver der mere tid til landevejen.

18 kommentarer til “Der bliver IKKE Træf På Toppen i år” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

18 kommentarer til “Der bliver IKKE Træf På Toppen i år”

 • Triste besked at få at vide. Har været der oppe siden 2008. Det bliver helt klart et savn ikke at skulle der op.
  Har være heldig at op leve det, med rigtige mange gæster et på gange.
  Vil også komme til at savne Flæskestegen sandwich omkring midnat mums.

 • Det var en rigtig dårlig nyhed, for alle. Det har altid været en stor fornøjelse, at se alle de glade motorcyklister på gaden, på havnen og på TRÆFFET. Både de lokale og turisterne har haft stor fornøjelse af de flotte maskiner, der var at se. Også en skam for alle foreninger, der har hjulpet på træffet og fået lidt penge, til en altid slunken kasse. Ærgerligt, men fuldt forståeligt, for det er et KÆMPE arbejde, I har lagt i det træf. TUSIND TAK for gode oplevelser.

 • Til Jesper!
  Nej, jeg har kun været deltager, da jeg ikke mere bor i Skagen, men man har efter din opfattelse kun ret til at give sin mening til kende, hvis man har været med til at arrangere træffet!
  Hvis du, Jesper, gjorde dig den ulejlighed at læse Artiklen eller på TPT hjemmesiden, så vil du se, at en af grundene til aflysningen er dårlig økonomi, og det er her jeg mener, at kommunen burde træde til med f.eks. billigere leje af pladsen.
  Og lige til sidst Jesper, der sker faktisk mange ting i Skagen, som kommunen endnu ikke har forpurret, men de arbejder da på sagen!
  Et par hurtige eksempler! Vi betaler f.eks. for parkering i Skagen i sommerhalvåret. Det gør de ikke i Frederikshavn, selvom der måske også var lidt penge at hente der!
  De erhvervsdrivende i Skagen betaler leje af fortovsarealer/udeservering. Det gør de ikke i Frederikshavn – hvorfor?
  Lad mig høre en fornuftig grund til ovennævnte forskelle i kommunen Jesper!

 • Til Jesper
  JA Hansen har faktisk hjulpet til træffet og sidder ikke bare foran sin pc og brokker sig

 • Sker der overhovedet noget i Skagen som Fr.havn kommune Ikke er skyld i….!!!
  Kunne godt tænke mig at vide hvor meget Ole Nielsen Og hansen har hjulpet under TPT…?? Eller er det bare lettest at sidde ved sin pc og brokke sig over alt hvad der sker i den lille kommune…
  De fleste træf har det med at vokse i en tid og for så at gå ned af bakken igen… Og alle de ildsjæle der har skabt TPT kender det helt sikkert fra andre træf og der dukker nok et nyt stort træf op et andet sted..TPT har haft sin tid og der vil være mange fede minder at huske tilbage på.. Respekt til alle dem der har knoklet rø.. ud af bukserne for at få alt til at fungere…Og sikkert mange koner/kærester der bliver glade for at få en sommer med deres kæreste uden at alt drejer sig om TPT…
  /Jesper

 • Flemming Christensen

  Nu skal man måske ikke give Fr.havn kommune skylden for alt!
  Som jeg læser det, skyldes lukningen nedgang i antallet af tilmeldte motorcykler, samt at TPT er ramt af det samme som alle andre foreninger: Nemlig, at når ildsjælene bliver ældre og lidt trætte, så er der ikke nogen til at tage over – og specielt af de yngre medlemmer. Så i stedet for at kritisere kommune og myndigheder, burde der måske i god tid have været opbakning om træffet, således at alle opgaverne ikke ligger på de samme få hænder..
  Når det er sagt, er det naturligvis ærgerligt med lukningen.
  mvh
  Flemming

 • kommunen ville sikkert også hjælpe mere hvis træffet lå i Frederikshavn, men det er måske det de er ude på …………………….

 • Det var da en trist nyhed, men desværre nok temmelig forudsigelig!
  Bureaukratiet i Danmark har udviklet en meget uheldig retning. Skal man bare lave det mindste arrangement, skal der bruges oceaner af tid på ansøgninger om både “dit og dat” – nok til at dræbe de fleste initiativer.
  Hvorfor har tingene så udviklet sig sådan? Mit bedste bud er, at det i høj grad skyldes den danske presse, der er utrolig nidkære og sensation fikserede. Det betyder, at alle myndigheder forsøger at gardere sig mod ALT, så de kan vaske deres hænder, når der sker et uheld. Det er da en meget forståelig reaktion fra myndighederne, men meget uheldigt for rigtig mange ting i dagens Danmark.
  Det er da også ufatteligt latterligt, at kommunen ikke bidrager mere aktivt til en sådan begivenhed, når man ellers ser, hvilke håbløse projekter de kaster penge efter.

 • Brian Overgaard

  Har lige fået en sms, hvor der stod, at der ikke kommer træf på toppen mere, Tænkte, det er da løgn. Men kunne læse at den var god nok.

  Sikke en ØV nyhed. Det var et rigtig godt træf. Men forstår begrundelsen, Der er meget arbejde i det.

  Tak for et rigtig godt træf, i de år jeg har været med. Go` vind fremover
  Mvh. Brian – Skjern

 • Ja, så røg der endnu en oplevelse ud af Skagen, som andre har skrevet må vi håbe på at det næste ikke er Vise Festivallen.
  Har helt forståelse for det kæmpe arbejde de mange har udført de sidste mange år.
  Det kunne være sjovt at høre hvor meget de forskellige ting har kostet (telte, wc vogne vagter og alt det andet) og ikke mindst hvor meget der skulle betales til det offentlige, marken har sikkert været dyr ???
  Tak for mange sjove oplevelser

  Birger T.

 • Hvor er det absolut træls!
  Helt træt ind i, ved tanken om ikke komme til træf mere, efter mange år i Skagen. Med alle de traditioner det indebar, bad i havet, ud til grenen, bytur mv…
  -Og synd for de foreninger der kommer at savne det økonomiske “tilskud” de kunne arbejde sig til.

  Håber på en fugel føniks ting… indtil da, tak for alt, til alle der bar en del af byrden :o)

  Mvh. Henrik

 • En trist og sørgelig nyhed. Træffet har altid været med til at gøre Skagen til noget særligt for rigtig mange, der ikke ville komme til byen uden træffet.

  Sørgeligt, at regeltyranni og bureaukrati skal tage livet af noget så stort og betydningsfuldt i tider, hvor oplevelseskultur er sagen.

  Fra Jyske Lov 1241 har politikere arbejdet efter devisen “Med lov skal land bygges”, nu arbejder de efter devisen “Med lov skal land nedbrydes”! Barnepigementaliteten breder sig.
  Mvh Andreas

 • Susanne Christophersen

  Trist for Skagen, foreninger, handelsliv og os alle sammen.
  Jeg kan kun være enig med ovenstående kommentarer. Godt beskrevet Høst.
  Jeg vil blot tilføje, at der med motorcykeltræffet også forsvinder en kulturel begivenhed, som måske balancerer den til tider indgribende uge 29 adfærd/indflydelse. Ikke at forstå som kritik. Jeg holder af Skagens mangfoldighed, lige såvel som dem der kommer her, og gør det samme.
  Tak til ildsjælene der har båret i så mange år.
  Er håbet helt ude?

 • Jeg skriver dette, Ikke fordi jeg har deltaget meget i Træf På Toppen, men mere fordi, at sådan et stort arrangement, har betydning også uden for selve festivalpladsen.
  Jeg tænker ikke mindst på det økonomiske tilskud som TPT har ydet til mange dele af det frivillige foreningsliv. Penge jeg som mange årigt foreningsmand, ved er kommet, først og fremmest, børn og unge til gode. Dette manglende økonomiske tilskud vil blive et stort savn for foreningerne, som ellers har det hårdt nok i forvejen.
  TPT har med uddeling af de mange kroner, været med til, at yde deres for et godt foreningsliv i Skagen, tror mange ikke helt er klar over, at ved nedlæggelse af TPT vil der ske en nedgang i aktiviteterne i vores foreninger og det er skidt.
  Ofte er det først når ting er væk, vi finder ud af hvilken betydning tingene har. Ved siden af ovenstående, kunne et forsigtigt skøn på deltagernes forbrug under dagene i Skagen også give lidt panderynker. Hvis vi lavt sat siger hver deltager (bare et gæt ikke forskningsbaseret) bruger 500.- (mad, drikke, lidt tøj osv) om dagen i 3 dage og der er 4000 deltagere, ja så mangler der (uden for træfpladsen) 6. Mil, det er dog også en slat kroner, som nogen desværre kommer til at mangle når årets omsætning skal gøres op, også det er skidt for vores by.
  TPT er sammen med Skagen Festivalen institutioner (på hver deres måde) i vores by som har og desværre ved nedlæggelse af TPT, stor betydning for rigtig mange ting i vores by, dette taget i betragtning er det med vemod at læse om nedlæggelse af TPT, men stor forståelse og tusind tak for alt det i har gjort for byen, for foreningerne og dermed børn og unge – godt gået.
  Sluttelig kan min frygt være, at festivalen er den næste der står for skud, lad os krydse fingre og bakke op, for at det ikke sker, puha det vil være skidt af samme årsager som ovenfor.

 • Rigtig rigtig trist, det har været en fornøjelse at være med i 23 år.

  Hilsen Gert

 • ja det er en meget trist nyhed, har været glad for at komme ud og se alle de maskiner,
  tak for de gode år gennem tiden.

 • Inger Petersen

  Så forsvandt den helt unikke oplevelse, at være i Skagen mens der holdes Træf På Toppen.
  Mvh En gæst med mange dejlige dage i Skagen.

 • Bente Stenberg Sørensen

  Det var en trist nyhed…….
  Det bliver et tab for byen . Men jeg forstår dem godt for det er et MEGA STORT arbejde der står bag sådan et arrangement .
  Så stor tak til de folk der har knoklet med det .
  Vh. Bente

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der bliver IKKE Træf På Toppen i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER