Et godt tilbud fra skagbo i Thailand

Bendy Frederiksen (i den ternede skjorte) på tur med gæster fra Skagen

Et godt tilbud fra skagbo i Thailand

21. juni 2014 - kl. 6:16 - af

Bendy Frederiksen – opvokset i Skagen og gået i skole på Ankermedet – har i mange år boet i Bangkok, Thailand. Bendy arbejder i turistbranchen i Bangkok og tilbyder skagboer at være guide i Bangkok hvis du kommer forbi på disse kanter.

Bendy kender Bangkok som sin egen bukselomme, og vil derfor være i stand til at vise dig steder hvor turister normalt ikke kommer. Bendy taler meget varmt om Thailand, befolkningen, klimaet og det Thailandske køkken.

Bendy fortæller, at du vil komme til at rejse og spise som lokalbefolkningen.

Situationen i Bangkok er lige nu temmelig anspændt p.g.a. militærkuppet og store demonstrationer, men i flg. Bendy er der ikke noget at frygte. Man skal blot holde sig på afstand af demonstrationerne.

Hvis job og tiden tillader det, tilbyder Bendy Frederiksen skagboer – gratis – at vise det rigtige Bangkok og ikke kun det der er lavet for turisternes skyld.

“Det er altid dejligt at høre nyt fra Skagen og skagboer” udtaler Bendy til Skagensavis.dk.

Hvis ovenstående har givet dig lyst til en guidet tur i Bangkok, så kan Bendy Frederiksen kontaktes på bendyfrederiksen@hotmail.com eller på mobil +66 81 935 8656. Hvis du ringer fra en thailandsk telefon, er nummeret 081 935 8656.

 

 

9 kommentarer til “Et godt tilbud fra skagbo i Thailand” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

9 kommentarer til “Et godt tilbud fra skagbo i Thailand”

 • Jeg kan kun tilslutte med ovenstående ros til Bendy, som er vores tidligere kollega. Vi har mødtes med Bendy 2 gange i Bangkok og fået en rundvisning som man ikke ellers ville få. Benyt jer endelig af tilbuddet – det er til glæde for begge parter, da Bendy som Irena nævner, gerne vil høre nyt til Skagen.

  Hvis nogen har brug for hjælp til planlægning af en tur til Thailand, som går noget udenfor de charterture som ofte udbydes, så er man velkommen til at kontakte mig. Thailand er et særdeles nemt land at rejse rundt i, især når man ved hvordan og hvad man skal undgå.

  Når en tur på egen hånd kombineres med en guidet tur med Bendy – så bliver det ikke bedre.

 • Bendy er en super guide, der kender Bangkok som sin egen bukselomme.
  Han viser steder som turister normalt ikke ser. Bendy er utrolig venlig og hjælpsom og har du ham som ven eller guide kan du altid spørge om gode råd og tip når du færdes i Thailand. Og så nyder han at hører nyheder fra Skagen.
  En dag med Bendy i Bangkok kan varmt anbefales.

 • Sanne W. Nielsen

  Super tur med Bendy i Bankok. Man kommer godt omkring i storbyen, kendte såvel som ukendte steder, alle rigtig spændende 🙂

 • Vil man opleve et andet Bangkok end hvad man som turist oplever, kan en tur med Bendy varmt anbefales, har prøvet det flere gange.

 • Lise Tesgaard

  Vi var på tur med Bendy mellem jul og nytår.
  Vi fik en masser spændende oplevelser, som vi aldrig ville have set eller hørt om, hvis vi bare havde fulgt turistguiderne.
  Det var en kæmpe oplevelse både for børn og voksne.
  Kan helt klart anbefales 🙂

 • Gitte flyvholm

  Det kan vi varmt anbefale, har selv haft fornøjelse af Bendy’s rundvisning.
  Vi vil glæde os til næste besøg i Bangkok. Hvor vi håber han er klar igen.
  Gitte og Henrik

 • Har selv været på rundvisning med Bendy, faktisk er billedet af Jens Peter Jacobsen og Bendy fra selv samme tur fra vinteren 2013.

  Det kan varmt anbefales. Vi kom langt ind i klongerne og så Bangkok fra en helt anden siden end man normalt vil som turist.

  At det så er med en lokal, der er dansker og taler dansk er jo ganske glimrende.

 • Per Lundsgaard

  Der er da stille og fredeligt i Bangkok, et par dage efter at militaeret tog over stilnede urolighederne af og nu er der saa fredeligt, som ikke i flere aar.

 • Torben Jensen

  Super godt tilbud,kan varmt anbefales.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et godt tilbud fra skagbo i Thailand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger