To aftener i selskab med Moonjam

To aftener i selskab med Moonjam

14. juli 2014 - kl. 8:38 - af

Det er med stor glæde, at Galleri Gajhede præsenterer hele to aftener i selskab med Moonjam, hvor der er lagt op til en rejse ind i Moonjams musikalske univers, der lokker med velkendte inciterende toner, der fanger og fascinerer – parat til at forføre og overraske endnu en gang!

Moonjam blev dannet af brødrene Morten og Rasmus Kærså i slutningen af 1980′erne, og siden har de to brødre skabt en velkendt og ørehængende lyd. I dag anses Moonjam som et stykke dansk kultur, der samler musikalske ledetråde og afspejler et tonesprog med skandinaviske rødder.

Den dynamiske spændvidde i Moonjam er maksimal; i det ene øjeblik er man omgivet af et gnistrende musikalsk tordenvejr, i det næste kan man høre en knappenål danse på de skrå brædder. Det hele går op i en højere enhed med Moonjam en sommeraften i galleriet, hvor den store fuldfede musikalske pensel føres ud over galleriet.

Den velkendte og karakteristiske saxofon bærer Moonjam helt ind i sjælen på sit publikum med en både følsom og poetisk dynamik. I dag spænder repertoiret vidt fra klassiske Moonjam hits til sange fra Sarai og Raining in Asia – og de helt nye sange.

På disse to sommeraftner i juli måned stiller Moonjam op med Morten Kærså på vokal og keyboard, Rasmus Kærså på bas, og mens Jens Haack giver lyd til saxofonen. Så glæd dig til en musikalsk oplevelse, hvor magien udfolder sig på scenen i takt med, at samspillet mellem brødrene Kærså og Jens Haack kulminerer – og skaber den velkendte, unikke og betagende Moonjam lyd!

Morten Kærsås store sangkatalog kommer i den grad i brug – og der er nok at tage af. Den musikalske sangskriver og hitmager har siden 1980 været på banen med det ene hit efter det andet, som du kan få del i på en af disse aftener. Moonjams hitparade er lang med numre som “Østen For Solen”, “Gennem Ild og Vand”, instrumentalnummeret “Sarai” og “Bag De Blå Bjerge”, og vækker genkendelse hos de fleste, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen indenfor til musik i skæve rammer – her får du lov til at komme helt tæt på!

Billetter: Mikael Gajhede 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Hjemmeside: www.gallerigajhede.dk

Facebook: https://www.facebook.com/gallerigajhede#!/group.php?gid=17391748892

Fredag den 18. og lørdag den 19. juli – begge dage kl. 20.30

Galleri Gajhede, Vestre Strandvej 18, 9990 Skagen

 

2 kommentarer til “To aftener i selskab med Moonjam” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “To aftener i selskab med Moonjam”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To aftener i selskab med Moonjam' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger