Påskeudstilling på Gyllegaard

Påskeudstilling på Gyllegaard

14. marts 2016 - kl. 8:42 - af

I år har vi fundet to af vores ” påskeæg ” i Skagen, Ole Schiellerup og Lise Petersen, samt to fra sønder Jylland, Karina Thomas og Susanne Krebs.

Ole Schiellerup, er meget alsidig i sin kreativitet. Han udfolder sig i alt fra papir fremstilling, til at lave møbler og rammer til sine egne malerier, hvilket vil være at se hos os. Hans inspiration er skarpt lys og grå skygger på bygninger, forfald, landskabets former og havets farver.

Lise Petersens malerier, formes henad vejen. Herefter begynder hendes tanker at få frit spil. Hun vil at beskueren selv, skal gå på opdagelse og finde sin egen fortolkning.

Susanne Krebs, har arbejdet med keramik i over 20 år. Hun er inspireret af naturens organiske former og fantastiske farver. Særligt forvandlingen fra Æg – Larve – Puppe – til sommerfugl er et emne hun har arbejdet en del med. Hendes kreative udtryk er en blanding af noget rustikt og feminint, ofte med et eventyrligt præg.

” At tegne og male er meditation for sjælen ” siger Karina Thomas – der glemmer tid og sted, når hun har penslen i hånden. Hun maler hovedsageligt figurativt, i stærke farver og kontraster, og betages af stemninger og følelser.

Vi har åbent hver dag i påsken, fra kl. 12.00 – 16.00, og derefter hver fredag til søndag, frem til 29. maj.

Kom og nyd et glas sammen med os på Gyllegaard Galleri, Hirtshalsvej 48 – 9982 Ålbæk .

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Påskeudstilling på Gyllegaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger