Jan Ø. Jørgensen skifter til VEB

Jan Ø Jørgensen ankommer til Arena Nord.

Jan Ø. Jørgensen skifter til VEB

14. maj 2019 - kl. 18:01 - af

Jan Ø. Jørgensen gør comeback i Badmintonligaen efter fire års fravær. Han skifter til Vendsyssel Elite Badminton, som dermed på to uger har præsenteret Nordjyllands tre største badmintonnavne i nyere tid: Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Jan Ø. Jørgensen.

– Det siger næsten sig selv, at vi ikke kan få armene ned. Det et kæmpe stort, at de tre spillere nu stiller op for Vendsyssel Elite Badminton, og vi forventer, at deres tilstedeværelse vil betyde markant flere tilskuere til både vores hjemme- og udekampe, udtaler VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Ligesom det var tilfældet med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, er det en række virksomheder, som har gjort det muligt for VEB at hente 31-årige Jan Ø. Jørgensen. Denne gang er det advokatfirmaet HjulmandKaptain, entreprenørvirksomheden Trigon, Roblon Fonden, Spar Nord Fonden og Arena Nord, som har hjulpet VEB med finansieringen.

– Vi er oppe på et andet niveau, end vi er vant til, og derfor har det været nødvendigt at finde langt flere sponsormidler end tidligere. Der skal lyde en stor tak til de erhvervsledere, som er gået forrest i dette arbejde, siger Jan R. Jensen.

Jan Ø. Jørgensen blev præsenteret som VEB-spiller på et pressemøde tirsdag kl. 17.30 i Arena Nord. Formelt skifter han til Frederikshavn, som sammen med Skagen og Hjørring udgør moderklubberne i VEB.

Så sent som i marts i år kvalificerede han sig til kvartfinalerne ved All England i Birmingham. Han lå i begyndelsen af 2017 nr. to på verdensranglisten, inden en drilsk fodskade tvang ham til otte måneders pause. Det betød en rutsjetur til nr. 155 i verden, men nu er han oppe som nr. 22 på verdensranglisten og er netop udtaget til VM i Schweiz i august.

Højdepunkter i Jan Ø. Jørgensens karriere:

China Open 2016: Guld

German Open 2015: Guld

All-England 2015: Sølv

EM i 2014: Guld

Indonesia Open 2014: Guld

French Open 2013: Guld

På VEB’s ligahold kommer Jan Ø. Jørgensen til at spille første herresingle, mens Victor Svendsen rykker ned i anden herresingle. Victor Svendsen er også nordjyde. Han kommer fra Hjørring. Dermed stiger antallet af nordjyder på VEB’s hold fra kun en til fire.

På pressemødet offentliggjorde VEB desuden, at Christian Thode vender hjem til VEB og bliver assistenttræner for ligaholdet. Han har fået sin opvækst i Frederikshavn, men har boet flere år i Norge, hvor han var landstræner, inden han for et år siden flyttede til Aalborg.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jan Ø. Jørgensen skifter til VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger