Økonomiudvalget ser på sponsorater

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl spiller i næste sæson i Vendsyssel Elite Badminton. I midten er det VEBs cheftræner, Allan "Kolle" Nielsen. Arkivfoto.

Økonomiudvalget ser på sponsorater

17. juni 2019 - kl. 9:14 - af

Økonomiudvalget skal på udvalgets kommende møde den 19. juni rent politisk tage stilling til en længere række af ansøgninger om sponsorater med klubber, som er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune.

Det gælder Frederikshavn White Hawks, Vendsyssel Elite Badminton, Vendsyssel Håndbold, Sæby Håndboldklub, Frederikshavn Blackhawks Floorball Club, SEIF Tornados Floorball Klub fra Strandby, Frederikshavn Golfklub, Frederikshavn Skøjteforening, Frederikshavn Ishockey Klub samt Springteam Sæby.

Der er i 2019 budgetmæssigt afsat 670.465 kr. til sponsorater på eliteidrætsområdet. Derudover er der i budgettet en pulje til eliteidræt på 36.275 kr., så det kan blive vanskeligt at nå alle ansøgere.

Vendsyssel Håndbold ansøger om indgåelse af en sponsoraftale for sæsonen 2019 – 2020 på 75.000 kr. Frederikshavn Kommune har i 2018 ydet klubben elitesponsorstøtte med 75.000 kr. for sæsonen 2018-2019.

Klubben spiller i 1. division damer under Dansk Idræts Forbund – landets næstbedste række. I den afsluttede sæson 2018-2019 kvalificerede holdet sig til en ny sæson i 1. division.

Klubben, der spiller sine hjemmekampe i Syvstenhallen, anfører, at man arbejder på et bredere sammenhold med klubberne i kommunen og i regionen bl.a. for at sikre, at de lokale talenter har mulighed for at udvikle sig og dermed øge muligheden for at komme til at spille på højeste niveau.

Klubben samler erhvervslivet på tværs – ikke kun i Frederikshavn kommune, men i hele Vendsyssel – for at skabe fælles front mod opfyldelse af målet om at skabe en stærk sportslig enhed både udviklingsmæssigt og resultatmæssigt.

Som modydelse påføres kommunens logo på spilledragterne og der vil være bandereklame i hallen under kampe. Frederikshavn Kommune profileres endvidere på Vendsyssel Håndbolds hjemmeside, i kampprogrammer og i kampannoncer.

Økonomidirektøren indstiller – med baggrund i den vedtagne politik og de vejledende retningslinjer for vurdering af sådanne ansøgninger og afsatte budgetbeløb – at der indgås en sponsoraftale på 75.000 kr. med Vendsyssel Håndbold – med modydelser som anført.

Vendsyssel Elite Badminton søger om indgåelse af sponsoraftale på 175.000 kr. for sæsonen 2019-2020. Frederikshavn Kommune har i 2018 ydet klubben sponsorstøtte med 175.000 kr. for sæsonen 2018/2019.

Vendsyssel Elite Badminton (VEB) er et holdfælleskab mellem Frederikshavn Badminton Klub, Skagen Badminton Klub og Hjørring Badmintonklub, der på 14. år spiller i Badmintonligaen under Dansk Idræts Forbund – landets bedste række.

Holdet blev nummer 4 i indeværende sæson og er således blandt de bedst placerede klubber i landet.

VEB har i den kommende sæson tegnet kontrakt med Nordjyllands 3 største badmintonnavne i nyere tid – Kamilla Rytter Juhl, Christina Pedersen og Jan Ø. Jørgensen.

Klubben anfører, at man har skabt et attraktivt træningsmiljø, som tiltrækker talentfulde spillere fra andre byer i Jylland.

Som Nordjyllands eneste ligahold får holdet omfattende omtale i de lokale medier TV2- Nord, DR-Nordjylland, Nordjyske Medier, Kanal Frederikshavn og SkagensAvis.dk. Samtlige ligakampe streames på nettet.

Som modydelse påføres kommunens logo på spilledragterne og der vil være bandereklame i Arene Nord og Skagen Sportscenter. Frederikshavn Kommune profileres endvidere på VEB’s hjemmeside, i kampprogrammer og i kampannoncer.

Økonomidirektøren indstiller, at der indgås en sponsoraftale med Vendsyssel Elite Badminton på 175.000 kr. med modydelser som anført.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomiudvalget ser på sponsorater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger