Tennis: Skaw-Open starter i morgen

Tennis: Skaw-Open starter i morgen

6. juli 2019 - kl. 6:45 - af

Skagen Tennisklub er igen klar med den traditionsrige turnering på det dejlige anlæg. Der er mange stamgæster, men også nye ansigter blandt deltagerne, herunder bl.a. fra USA og Holland. Alt i alt ca. 90 tilmeldte, og mange deltager i to rækker. Der bliver ca. 150 kampe, inkl. finaler. 

Gode lokale sponsorer

Der er rigtig mange lokale virksomheder, der bakker op om turneringen. Som nogle af de st√łrste sponsorer kan n√¶vnes Color Hotel Skagen sponserer med et 2 personers ophold i 2 dage med morgenmadsbuffet og 2 l√¶kre middage m.m. Endelig skal n√¶vnes ikke mindst Sparekassen Vendsyssel, som har deres egen bane 1, Huset Holst, Slagter Jensen, Nordjyske Medier, og Sandormen v/Christian Hjermitslev.¬†

Ny overdækket terrasse

I år har vi lagt ny belægning på den100 m2 store terrasse, renoveret klubhus og toiletbygning samt fået tag over det 20 m2 store areal mellem bygningerne. Anlægget tager sig smukt ud. 

Kunstgræsbaner

De fire kunstgr√¶sbaner har v√¶ret k√¶mpesucceser.¬†Bel√¶gningen er ikke s√• h√•rd ved ben og kn√¶er, og der kan spilles selvom vejret er fugtigt. Banerne er flotte gr√¶sgr√łnne med hvide linier og r√łdt t√¶ppe udenom, og de er lige blevet justeret med sand og er trimmede til begivenheden.

Turister spiller tennis

Klubben har en god √łkonomi, der skyldes flittige medlemmer, der g√łr et stort stykke aktivt, frivilligt arbejde, herunder ikke mindst i forbindelse med Skaw-Open arrangementet. Desuden udlejes banerne til g√¶stespillere hele s√¶sonen.

Turneringsleder er igen Ole Jakobsen, som kan kontaktes f√łr og under turneringen p√• tlf.: 42716550

Der kan læses mere om klubben og Skaw-Open på www.skagentennisklub.dk

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tennis: Skaw-Open starter i morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger