Vigtig kamp spilles i badmintonligaen: VEB vs. Greve

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen.

Vigtig kamp spilles i badmintonligaen: VEB vs. Greve

25. oktober 2019 - kl. 9:25 - af

Mandag den 28. oktober kl. 18.30 spiller Vendsyssel Elite Badminton hjemmekamp i Arena Nord i Frederikshavn, og modstanden bliver hård.

Greve, som vandt DM-sølv, er modstanderen. Holdet, som bl.a. indbefatter Mathias Christiansen og Nichlas Nøhr, slog VEB ud af semifinalen i sidste sæson, og VEB har hungret efter revanche lige siden.

Alle ligahold har nu spillet to kampe, og VEB er nummer tre i ligaen ( se stilling under artiklen) . Dog er der ikke mange point, der skiller toppen fra bunden, og en sejr kan sende VEB helt i toppen, hvorimod et nederlag kan sende dem i bunden. Derfor er kampen på mandag vigtig, for at VEB skal have mulighed for at komme i final four, som er målet.

Foruden Mathias Christiansen og Nichlas Nøhr, har Greves ligahold Amalie Magelund på holdlisten, som har vist godt spil i de seneste måneder, og hvor man senest har set hende i tv i Denmark Open i midten af oktober. Ydermere er Rikke Søby Hansen med på Greves hold, hun vandt Swiss Open tilbage i marts i mixed double, og David Daugaard er en god herredoublespiller, som kan give sin modstander store udfordringer.

Siden Greve slog VEB, har VEB øget holdet med yderligere badmintonstjerner – Jan Ø Jørgensen, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Disse lokale stjerner har prydet verdenstoppen igennem deres karriere og har bl.a. medaljer fra OL, VM, EM, All England, China Open og Indonesia Open. Nu skal de tre spillere, sammen med resten af holdet, kæmpe om medaljer til VEB.

VEB har tre gange tidligere vundet bronze i ligaen, men i denne sæson håber de på, at kunne præstere til en medalje af anden karat. Det første skridt mod medaljer i denne sæson, er at slå Greve på mandag d. 28. oktober. Alle er velkommen til at komme og heppe på VEB i Arena Nord, hvor der er gratis entre.

På Vendsyssel Elite Badmintons facebook- og instagramprofil er der desuden lagt en konkurrence op, hvor der kan vindes en signeret Kamilla Rytter Juhl VEB-trøje. Alle er velkommen til at deltage i denne konkurrence.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vigtig kamp spilles i badmintonligaen: VEB vs. Greve' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger