Badminton for små børn og forældre i Skagen

Badminton for små børn og forældre i Skagen

13. november 2019 - kl. 8:49 - af

Skagen Badmintonklub inviterer til MiniTon, der er badminton og motorisk træning for børn og deres forældre.

Man behøver ikke være ligeså god som Viktor Axelsen for at synes, det er sjovt at spille badminton. Børn og forældre kan til MiniTon få en aktiv, sjov og udviklende oplevelse med badmintonsporten, og alle kan være med.

I centrum er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketcher og det at indgå i et fællesskab.

”Vi glæder os til at se de mindste børn og deres forældre til en sjov omgang badminton i hallen. Vi vil tage godt imod alle, og man behøver ikke have noget kendskab til badminton for at møde op,” siger Bent Ledet fra badmintonklubben.

MiniTon er for børn i aldersgruppen 4-9 år og foregår første gang lørdag 16. november kl. 10 -11.30 i Skagen Badmintonklub, Drachmannsvej,

Mix af badminton og motorisk leg

I en normal badmintontræning er det en forudsætning, at man kan slå bolden frem og tilbage til hinanden over nettet for at kunne få en god træning. Sådan er det ikke til MiniTon. 

”Til MiniTon er nettet sat ned i en passende højde til børnene. Gennem lege og små øvelser lærer børnene trin for trin grundlæggende motoriske færdigheder og badmintonteknikker” siger idrætskonsulent Peter Nedergaard fra DGI Badminton og Badminton Danmark.

”Forældrene er hele tiden med i øvelserne og sikrer succesoplevelser for barnet og kvalitetstid for både barn og forælder,” fortsætter Peter Nedergaard.

Ketcher og fjerbolde er naturligvis en vigtig del af MiniTon-træningen, men børnene leger også med for eksempel balloner, fluesmækkere, hulahopringe og ærteposer. Ketcher kan lånes af klubben.

MiniTon er udviklet af DGI Badminton og Badminton Danmark, og de seneste år er konceptet testet og tilpasset, så det passer perfekt til børn og forældre.

For mere information kontakt: 

Bent Ledet på telefon 30 51 23 71

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Badminton for små børn og forældre i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger