Ungeklimaråd får fondsstøtte

Nikolaj Bang Høfler.

Ungeklimaråd får fondsstøtte

13. november 2019 - kl. 8:49 - af

Tuborgfondet har doneret 50.000 kroner til Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune. Pengene skal bruges til projekter, der sætter fokus på genbrug, madspild og udbreder kendskabet til FN’s Verdensmål

En pop-up restaurant, hvor råvarerne ellers var endt som madspil. Og en tøjsalgsdag i Maskinhallen i Frederikshavn, hvor gammelt og brugt tøj bliver til nye genbrugsgarderober. Idéerne står i kø for at blive gennemført af Ungeklimarådet i deres arbejde med at formidle indholdet af FN’s 17 Verdensmål. Under mottoet Fra Klimaangst til Klimaaktiv er de unge medlemmer af rådet i gang med at skabe positiv forandring i den bæredygtige udvikling i Frederikshavn Kommune, og det var derfor en glad og overrasket modtager, der åbnede brevet fra Tuborgfondet:

”Pludselig at stå med en bevilling på 50.000 kroner, det gør virkelig en forskel. Ungeklimarådet kan komme rigtig langt i formidlingen af vores budskab med sådan et beløb på kontoen. Projekterne, som vi står bag, forsøger vi jo at gennemføre for et minimalt budget, så vi håber, vi kan komme endnu længere ud til omverdenen med vores aktiviteter nu,” siger Nikolaj Bang Høfler, der er medlem af både Ungeklimarådet i Frederikshavn Kommune og af Det Nationale Ungeklimaråd.

Ungeklimarådet har p.t. 15 medlemmer fra 8. klasse til og med ungdomsuddannelserne i Frederikshavn Kommune, og der er en ramme på 20 medlemmer.

2 kommentarer til “Ungeklimaråd får fondsstøtte” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Ungeklimaråd får fondsstøtte”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungeklimaråd får fondsstøtte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger