Der er pasning til alle børn i Frederikshavn Kommune

Illustrationsfoto.

Der er pasning til alle børn i Frederikshavn Kommune

5. december 2019 - kl. 15:45 - af

I en artikel i NORDJYSKE 4. december er en medarbejder i Børnehaven Pilekrattet i Skagen citeret for, at b-dag er en dag, hvor forÌldre opfordres til at holde deres børn hjemme fra institutionen. Det er ikke korrekt. B-dag er en dag, hvor den primÌre opgave er at passe børnene i institutionen, og eventuelle planlagte ture ud af huset udsÌttes til en anden dag. Det kan vÌre pü dage, hvor der er sygdom blandt personalet, fortÌller John Høst Sørensen, distriktsleder for dagtilbudsdistrikt Nord:

  • Vi har pasningsgaranti, og den lever vi op til. Vi har haft et enkeltstĂĽende tilfĂŚlde, hvor en medarbejder har oprettet et opslag pĂĽ Tabulex i Vuggestuen Regnbuen og opfordret forĂŚldre til at holde deres børn hjemme. Det er en fejl, og denne praksis tolererer vi ikke. Det har vi nu indskĂŚrpet over for den pĂĽgĂŚldende medarbejder og øvrige personale, forklarer John Høst Sørensen, distriktsleder, dagtilbudsdistrikt Nord, Frederikshavn Kommune.

Chef for Center for Børn og Skole, Vibeke Post Madsen har haft kontakt til samtlige distriktsledere for dagtilbuddene i Frederikshavn Kommune:

  • Pasningsgarantien skal naturligvis overholdes. Det har jeg indskĂŚrpet for alle fire distriktsledere for dagtilbuddene i Frederikshavn Kommune. De dage, hvor det er nødvendigt at ĂŚndre i dagsprogrammet, skal vi naturligvis give forĂŚldrene besked, men der skal ikke herske tvivl om, at det er vores ansvar at passe børnene pĂĽ forsvarlig vis, understreger Vibeke Post Madsen, centerchef, Børn og Skole, Frederikshavn Kommune.
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der er pasning til alle børn i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger