Dagen før dagen…

Dagen før dagen…

23. december 2019 - kl. 19:42 - af

Julen haler ind på os og i morgen kan vi fejre juleaften. Julen er hellig. Ikke kun i kirkelig forstand, men den er hellig for familien. Juleferien er nemlig den tid på året, hvor vi kan trække os lidt tilbage – tilbage til det livet virkelig handler om, nemlig nærhed for dem, der betyder mest.

Danmark holder pause. Telefonerne er stille, sms og mails kan vente, for julen er familiens højtid.

Juletiden er også den tid på året, hvor man mærker efter og tænker tanker. Tanker om året der snart er gået og året der kommer.

Året 2019 blev året, hvor jeg for alvor har fået Venstre ind under huden. I september lovede jeg medlemmerne, at jeg sammen med dem vil kæmpe for at sikre bedre balance i byrådssalen – et arbejde som allerede er godt i gang, og jeg glæder mig hver dag over at være med til at sætte retning for Venstre i Frederikshavn Kommune.

Gruppeformandsposten og pladsen i Økonomiudvalget fulgte med. Begge spændende opgaver, som jeg er ved at vænne mig til. Selvom Venstre kun tæller 6 pladser i byrådssalen, så er vi stadig det næststørste parti og vi arbejder flittigt på at kunne sætte aftryk.

Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt år – et helt nyt årti.

Jeg er fortrøstningsfuld på Frederikshavn Kommunes vegne. Frederikshavn Kommune er en rigtig kystkommune – det går op og ned – ligesom bølgerne, men kendetegnet for dem der bor her, er at de har viljen.

Politisk skal vi altid huske at turde lytte til dem, som har fingeren på pulsen – det vil være mit og Venstres nytårsforsæt. Med de ord vil jeg ønske dig en rigtig glædelig Jul og lykkebringende nyt årti…

 

De bedste julehilsner

Mette Hardam, Venstre

En kommentar til “Dagen før dagen…” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Dagen før dagen…”

  • Anders Jørgensen

    Menneskeligt skal man huske at lytte til ALLE hvis man har et ansvar, derefter kan der måske blive politik, hvis man har hjertet på rette sted.
    Glædelig Jul og Godt Nytår
    Anders Jørgensen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dagen før dagen…' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger