Julehilsen fra Borgmesteren

Julehilsen fra Borgmesteren

23. december 2019 - kl. 9:21 - af

Glædelig jul og godt nytår. Tusinde tak til alle samarbejdspartnere for året, der gik.

I Frederikshavn Kommune kan vi se tilbage på et år, hvor vi har truffet beslutninger og drifter kommunen ud fra de muligheder, vi har.

Som borgmester er jeg særlig stolt over alle de kræfter, som vil os det godt. Det gælder alle vores frivillige, vores foreninger, ja alle de, der kerer sig om, at når vi allesammen gør noget, ja gør en indsats for at få ting til at ske, uanset hvilken stol vi sidder i – så sker der nemlig ting. Kommunen kan ikke alene, men sammen kan vi, og det beviser vi hver eneste dag.

Jeg ser også tilbage på et år, hvor vi igen er lykkedes med at arbejde godt sammen med parter uden for kommunen og uden for landets grænser, for det er så vigtigt, at vi er åbne for de muligheder, der er uden for kommunegrænsen og sammen med andre partnere og beslutningstagere.

Jeg ser frem mod 2020 med – på godt nordjysk – en vis grad af optimisme. Og jeg håber, at vi kan trække sammen til fordel for vores område – også næste år. Men nu har vi også fortjent at få nogle fredfyldte fridage.

Tak for året der gik og på gensyn i 2020.

De bedste hilsner
Birgit S. Hansen
Borgmester

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehilsen fra Borgmesteren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger