Sundhedscenter Skagen starter et Cykelhold

Sundhedscenter Skagen starter et Cykelhold

21. januar 2020 - kl. 7:50 - af

Kom, vær med og hør mere!   

Dette her er et gratis motionstilbud, som gælder for alle borgere, også borgere som ikke har tilknytning til Skagen Sundhedscenteret. Her kan alle være med. Hvis du bare er glad for at cykle, så er det her måske din motion fremadrettet. Kom, vær med og hør mere. 

Alle kender vigtigheden af at være sammen med andre, dyrke motion og få frisk luft. Vi skal alle gøre en aktiv indsats for at holde vores helbred ved lige og opnå et sundere liv. Det kommer ikke af sig selv.

Borgere, som har været igennem et rehabiliteringsforløb her på Sundhedscenter Skagen, har prøvet at mærke på egen krop, hvor meget bedre de fik det efter at have deltaget i et træningsforløb i fællesskab med andre. En af borgerne i et diabetes rehabiliteringsforløb har udtalt følgende: ”Jeg kan for mit eget vedkommende sige, at jeg både har tabt mig og er gået væsentligt ned i medicin. Jeg ved at andre på holdet har oplevet tilsvarende. Desuden er det dejligt at komme ud i den friske luft sammen med andre og derved også få nye venner”.

Såfremt man får KOL, Diabetes, en hjertelidelse, kræft eller Osteoporose, kan man via egen læge eller sygehuset få en henvisning til rehabilitering i Sundhedscenteret. Rehabilitering betyder i det store hele at komme på fode igen – genvinde kræfter i forhold til at skulle leve resten af livet med de nye udfordringer sygdommen har givet. Forløbet i Sundhedscenteret aftales med den enkelte og kan – foruden et fast samtaleforløb med en tilknyttet sygeplejerske – bl.a. indeholde et 10 ugers skræddersyet træningsforløb med fysioterapeut, samt diætvejledning ved diætist. Derudover kan Sundhedscenteret tilbyde sundhedsfremmesamtaler vedrørende rygestop, alkoholproblemer mv.

Når man efter et træningsforløb er kommet på fode igen, er det enormt vigtigt, at man sørger for at vedligeholde sin træning og den sundere livsstil, som man har opnået gennem sit forløb i Sundhedscenteret.

Som nyeste skud på stammen vil Sundhedscenter Skagen nu, i samarbejde med Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse oprette et nyt og fuldstændig gratis cykelhold for cykelglade borgere, som kan lide at få frisk luft og være sammen med andre. Al erfaring viser, at motionsfællesskaber gør det nemmere for den enkelte at fastholde og vedligeholde ”et sundere liv”.

Hvis du kunne være interesseret i at høre mere om dette cykelhold, så mød op i Sundhedscenter Skagen, onsdag den 29/1, kl. 16.00, og hør mere.

2 kommentarer til “Sundhedscenter Skagen starter et Cykelhold” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Sundhedscenter Skagen starter et Cykelhold”

  • Hvis der ikke er nogen øvre grænse rent aldersmæssigt, så tror jeg lige det er noget for mig- venlig hilsen
    Arne Poulsen ( 76 år )

  • Det lyder rigtig godt🚴‍♀️🚴‍♂️

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sundhedscenter Skagen starter et Cykelhold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger