Stor opbakning til ny spidskandidat

Bestyrelsen.

Stor opbakning til ny spidskandidat

28. januar 2020 - kl. 12:43 - af

På en velbesøgt generalforsamling i Det Konservative Folkeparti, lokalafdeling Frederikshavn Kommune, der i år blev afholdt på Skagen Hotel, var der stor opbakning til den siddende bestyrelse og dermed til valget at den nye spidskandidat til kommunalvalget, der afholdes 16. november 2021.

Formand Tomo Kijanovic udtaler:

”Vi er glade for den store opbakning vi fik på generalforsamlingen og til den linje vi vil føre, og at generalforsamlingen bakkede fuldt op omkring vores indstilling til ny spidskandidat ved det kommende kommunalvalg. I John Lamp Henriksen får vi en meget stærk profil, der vil være i stand til at kommunikere vores konservative mærkesager. Det videre arbejde med at sætte et stærkt hold omkring John er i fuld gang, og vi vil melde ud om dette senere – men det tegner endog meget lovende.”

Ny Spidskandidat vicepolitiinspektør, John Lamp Henriksen udtaler:
”Jeg er meget taknemmelig for den opbakning jeg har fået ikke bare fra bestyrelsen, men også fra generalforsamlingen. Jeg ser frem til at komme ud til vælgerne i kommunen de næste par år og fortælle om partiet men også om mig selv, og den forskel vi vil gøre. De Konservative har både i Europa, men også i Danmark igen stor medvind, og det skal vi lokalpolitisk få omsat til det kommende kommunalvalg i Frederikshavn Kommune. Arbejdet går nu i gang sammen med partiet og de kommende øvrige kandidater om at få udarbejdet vores egen lokale mærkesager og valgkamp.

Kortfattet CV af John Lamp Henriksen:
• Han er 57 år. Gift og har 3 børn.
• 1994 ansat i Frederikshavn Politi.
• Siden 2007 vicepolitiinspektør i Nordjyllands Politi med ansvarsområder gennem tiderne for blandt andet Beredskab Aalborg, Vagtcentral, Servicecenter, Udlændingecenter og Lokalpoliti/Patruljecenter Frederikshavn.
• Leder af Lokalpolitiet i Frederikshavn i 2009/2010 og igen fra 2014 og til nu.
• Siden 2005 drevet selvstændig engrosvirksomhed, Engelykke Pet Food, www.engelykke.dk.

Til bestyrelsen var der genvalg Thomas Rugholm, Eyvind Eklund herudover var der nyvalg til Anette Schou og Anders Mortensen
Bestyrelsen udgør således: Formand Tomo Kijanovic, Næstformand Thomas Rugholm, Eyvind Eklund, Hans Kristian Byrialsen, Thomas Jensen, Anette Schou og Anders Mortensen.

Som supplanter valgtes: Inge Carlé og Freddy Jokumsen

En kommentar til “Stor opbakning til ny spidskandidat” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stor opbakning til ny spidskandidat”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor opbakning til ny spidskandidat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger