Egnsspilforeningen  afholder generalforsamling

Foto: Mads Peter Neumann.

Egnsspilforeningen afholder generalforsamling

4. marts 2020 - kl. 14:53 - af

Skagen Egnsspilforening afholder sin ordinære generalforsamling på Kystmuseet, P.K. Nielsens Vej 8-10, søndag den 8. marts kl. 13.00. Bestyrelsen opfordrer alle, såvel medlemmer som ikke-medlemmer, til at møde op. Der serveres et måltid mad, og derfor er der tilmelding til Christian Lykke Nielsen tlf. 30 95 09 72   eller pr. mail tordenskjold@tdcadsl.dk.  

Siden 1985 er der spillet 17 egnsspil i Skagen, og det er ingen hemmelighed, at det tynder ud i flokken af egnsspillere, der har været med fra starten. Så der er virkelig brug for flere friske kræfter – både ældre, unge og børn – til at føre denne stolte tradition videre. Familier med flere generationer – tag hinanden under armen og mød op.

Årets egnsspil ligger parat.  Den trofaste egnsspilforfatter Sten Kaalø har skrevet stykket ”Tilbage til Paradiset” i samarbejde med Skagen Egnsspilforening. Det bliver godt at se en flok interesserede mennesker gå om bord i denne spændende  opgave. Stykket vil blive opført i de tre første hele weekender i august i det smukke område omkring Kystmuseet i Skagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Egnsspilforeningen afholder generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger