13 plejecentre får hver 4000 kr. til aktiviteter

Illustrationsfoto.

13 plejecentre får hver 4000 kr. til aktiviteter

17. maj 2020 - kl. 8:23 - af

Beslutning: Hvert plejecenter bevilges 4.000 kr. til aktiviteter, som gør en positiv forskel for beboerne under corona-situationen fra puljen til sociale formål.

Denne løsning nåede politikerne i Socialudvalget frem til på udvalgets seneste møde som resultat af ansøgninger om at afholde diverse koncerter rundt om på kommunens 13 plejecentre for at opmuntre beboerne under corona-krisen.

På dagsordenen var to ansøgninger. Den ene, hvor de regionale spillesteder Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen havde fremsendt et tilbud til Socialudvalget om koncerter på Frederikshavn Kommunens 13 plejecentre (inkl. Caspershus) til et beløb af 52.000 kr., svarende til 4.000 kr. pr. koncert – den anden fra operasanger Jens Christian Wandt, der har sammen med pianisten Knud-Erik Thrane har taget initiativ til et program med danske sange, operette og musicals. Her var det anslåede 72.540 kr.

Socialudvalget kunne i alt disponere over en beløbspulje på 78.000 kr.

Nu kan hvert plejecenter så selv finde ud af, hvad man måtte ønske af aktiviteter, som gør en positiv forskel i socialt øjemed.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '13 plejecentre får hver 4000 kr. til aktiviteter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger