Natteravnene – Nu på cykel

Præsident for Lions Skagen, Preben Højlund, Christina Pedersen, Heidi Pedersen og Vibeke Clausen med de flotte cykler, der naturligvis er i den karakteristiske gule Natteravns farve.

Natteravnene – Nu på cykel

20. maj 2020 - kl. 10:09 - af

I går eftermiddags var medlemmer af Natteravnene Skagen og Lions Skagen samlet i gården ved Kulturhuset. Årsagen var at Lions har doneret tre flotte gule cykler til Natteravnene. Cyklerne blev leveret af Bikes4sale ( Mikkel Stig ) lige inden coronakrisen lukkede landet ned, så cyklerne har kun været brugt en enkelt gang.

“For at kunne dække et større område, havde vi et ønske om at få tre cykler. Det ønske har Lions Skagen opfyldt, og vi glæder sig over cyklerne og de muligheder de giver, fortæller Christina Pedersen”, der er formand for Natteravnene i Skagen.

Så fremover vil man, ud over de gående Natteravne, nu også kunne møde cyklende Natteravne, og de kan derfor komme længere og hurtigere omkring. Natteravnene går hovedsalig rundt i midtbyen, på havnen og ved stationen. I sommerperioden hvor de unge er spredt over hele byen, bliver det nu lettere at dække disse områder, der ligger langt væk fra midtbyen bedst muligt.

Natteravnene, der altid skal være tre personer  når de er på gaden, er så vidt muligt synlige i gadebilledet lørdag aften og nat. Derudover er Natteravnene også synlige ved særlige begivenheder.

“I Lions synes vi  at Natteravnene gør et stort stykke frivilligt arbejde for byens ungdom, og vi vil med donationen af de tre cykler, forhåbentlig gøre det lidt nemmere for dem at udføre deres fantastiske arbejde her i Skagen ” udtaler Preben Højlund, præsident for Lions Skagen.

Natteravnene Skagen har pt. 20 frivillige medlemmer, men de vil naturligvis gerne blive en endnu større forening, og har derfor brug for frivillige voksne, som er lyttende og forstående for Skagens unge mennesker i nattelivet.

Interesserede kan henvende sig på natteravnskagen@gmail.com

Lions Skagen er en lokal klub som primært støtter lokalt. Pengene som Lions Skagen bruger til at dele ud af, kommer bl.a fra overskuddene fra julelotterisalget, tulipansalg mod misbrug, samt fra Turistfiskeauktionen som desværre er aflyst i år, pga. coronasituationen.

En kommentar til “Natteravnene – Nu på cykel” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Natteravnene – Nu på cykel”

  • Mogens Bandholm

    En STOR tak til de frivillige natteravne. De er med til at gøre Skagen mere sikker her i høj sæsonen.

    TAK

    Mvh
    Mogens Bandholm

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Natteravnene - Nu på cykel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger