Kasper Lau udtræder af byrådet

Kasper Lau udtræder af byrådet

12. juni 2020 - kl. 7:50 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Kasper Lau (DF): Da jeg har valgt at sige ja til et nyt job, som indebærer at jeg ikke længere kan blive boende i Nordjylland, kan jeg desværre ikke fortsætte mit hverv som byrådsmedlem i Frederikshavn kommune. Derfor har jeg anmodet om, at udtræde af byrådet fra 30 juni.

Det har været et stort privilegie, at få lov til, at arbejde for bedre forhold indenfor social- og sundhedsområdet, heriblandt for kommunes fantastiske medarbejdere, som hver dag bidrager med en kæmpe indsats, for at yde omsorg og støtte for de borgere, som har behov for hjælp.

Desværre er dette område fortsat præget af en negativ udvikling, som består af besparelser og en jagt på urealistiske effektiviseringer, som medfører skadelige konsekvenser for de borgere som har behov for hjælp, og svækker grundpillerne i vores velfærdssamfund.

Jeg vil gerne takke alle jer, som har vist mig jeres tillid i form af jeres stemme, samt alle jer der har støttet og bakket op om mit politiske arbejde. Det er jeg dybt taknemmelig for.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kasper Lau udtræder af byrådet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger