50 års jubilæum på Skagen Fiskerestaurant

50 års jubilæum på Skagen Fiskerestaurant

18. juni 2020 - kl. 14:14 - af

I år er det 50 år siden Skagen Fiskerestaurant fik lov at åbne i de smukke fiskepakhuse, tegnet af Thorvald Bindesbøll. Restauranten har betydet rigtig meget for mange mennesker -og gør det stadig. Derfor vil Jesper C. Winter gerne markere dagen.

På lørdag d. 20. juni ville restauranten have haft gjort dagen til noget helt særligt med massere af sjove indslag og ’larm’ samt udgivelsen af en ny Fisken bog, med alle de gode historier, der har været igennem tiden.

’Hele verden var/er i en kedelig situation, som har betyde ’lock down’ for alle mine virksomheder så vi har her i restauranten arbejdet på højtryk for at finde løsninger og prøve at finde muligheder, som vil gøre os stærkere i fremtiden’, udtaler Jesper C. Winter.

Jubilæet skal ikke kun være en halv historie med en halv fest og Skagen Fiskerestaurant har derfor valgt at udskyde begivenheden til en senere dato.

Ikke et jubilæum uden en fejring, så Skagen Fiskerestaurant er på lørdag d. 20. juni vært for en flot 5 retters menu til kr. 500,- pr. person inkl. et glas crement. Derudover vil der blive pyntet med balloner og flag med et nyt og flot 50 års jubilæums logo. I løbet af dagen kigger bl.a. DJ Sune forbi om eftermiddagen og musiker Mads Toghøj har taget guitaren under armen og sørger for den gode stemning henunder aften.

Se 5 retters menu her https://skagenfiskerestaurant.dk/musik-events/

 

En kommentar til “50 års jubilæum på Skagen Fiskerestaurant” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “50 års jubilæum på Skagen Fiskerestaurant”

  • Joe Jørgensen

    Tænk er der virkelig gået 50år jeg var med til åbningen da Gert og P alle var nogle af mine bedste venner stort tillykke hilsen Joe Jørgensen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '50 års jubilæum på Skagen Fiskerestaurant' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger