Folk kan lide de ”nye” Drachmann-aftener

Folk kan lide de ”nye” Drachmann-aftener

30. juni 2020 - kl. 19:07 - af

Det var megen nogen spænding Drachmann-Kvartetten præsenterede det nye begreb, ”Litterær café” som fællestitel for sommerens Drachmann-Aftener. Men de, der har været til de to første aftener har tydeligt kunne lide den nye form, som gør, at aftenerne består af en første afdeling med Drachmann-tekster og en anden afdeling med tekster af forskellige danske og nordiske kunstnere.

   Man nyder også de nye omgivelser i Bamsemuseets Café i ved Mindestøtten i Østerby. Her er blomster i vinduerne, levende lys på bordene og rødvin i glassene.

   Næste aften finder sted i morgen onsdag den 1. juli, hvor kvartetten bestående af ægteparrene Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard og Birgit og Poul Bernth, vil præsentere et nyt program, som trods den lidt højtidelige titel på aftenen vil blive afleveret i samme lette og afslappede form, som disse aftener er kendt for.

    Opstillingen af borde samt placering af publikum er lavet med al mulig hensyntagen til de i øjeblikket gældende regler. Der er plads til 20, men i tilfælde af fortsat godt vejr, vil arrangementet blive flyttet ud i den hyggelige caféhave, hvor der er plads til flere.

    Billetsalget er anderledes i år, idet billetterne kan bestilles på holger@gabrielsson.dk eller købes ved indgangen. Da der altså er tale om et reduceret antal pladser, vil ”først-til-mølle”-begrebet gælde.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folk kan lide de ”nye” Drachmann-aftener' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger