99 køretøjer kontrolleret i uge 29 i Skagen

99 køretøjer kontrolleret i uge 29 i Skagen

20. juli 2020 - kl. 11:27 - af

99 køretøjer blev kontrolleret, da Motorstyrelsen i uge 29 var på kontrolaktion i og omkring Skagen i samarbejde med Nordjyllands Politi. Aktionen viste, at det ikke var alle bilister, der havde styr på deres afgiftsforhold, og derfor kan en række bilister forvente at skulle betale mere i afgift.

Motorstyrelsen kontrollerede danske og udenlandske køretøjer for at sikre, at køretøjerne var registreret rigtigt, og for at undersøge om der blev betalt den korrekte registreringsafgift. Ved kontrollen i Skagen undersøgte Motorstyrelsen blandt andet også, om leasingperioder var udløbet, og om ejere eller brugere blev beskattet af værdi af fri bil.

Motorstyrelsen konstaterede, at der er behov for yderligere kontrol i 13 sager, hvor den umiddelbare vurdering var, at der er blevet betalt for lidt i afgift.

”I forbindelse med dette års kontrol har vi set et større antal mulige afgiftssager end ved de tidligere års kontroller i forbindelse med uge 29 i Skagen”, siger Jørgen Rasmussen, der er konstitueret direktør i Motorstyrelsen.

Der var fx også fokus på autocampere, mandskabsvogne og varebiler ved kontrolaktionen.

”Der har været god stemning omkring vores kontrolaktion. Vi har flere gange i ugens løb fået rigtig gode tilbagemeldinger fra borgere, som sætter pris på og anerkender behovet for, at Motorstyrelsen gør, hvad vi kan for at sikre, at der bliver betalt korrekte afgifter”, siger Jørgen Rasmussen.

Motorstyrelsen blev etableret 1. juli 2018 i forbindelse med omlægningen af SKAT. Motorstyrelsens opgave er at sikre, at alle motorkøretøjer er registreret korrekt, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et ensartet og gennemskueligt grundlag.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '99 køretøjer kontrolleret i uge 29 i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger