Drachmann-aften til fordel for kræftsyge børn

Forfatteren Jens Chr. Grøndahl og Drachmann-klubbens formand, Poul Bernth, som også er med i Drachmann-Kvartetten.

Drachmann-aften til fordel for kræftsyge børn

20. juli 2020 - kl. 6:57 - af

Drachmann-Kvartetten, Drachmann-klubben og Bamsemuseets café er gået sammen om en Litterær café-aften på onsdag den 22. juli kl. 20 i cafeen på Oddevej ved Mindestøtten.

  Aftenens entréindtægt går ubeskåret til kræftsyge børn, som er et formål, cafeens indehaver, Jonna Thygesen, som bekendt går meget ind for.

   De medvirkende ved aftenen er udover Drachmann-Kvartetten bestående af ægteparrene Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard samt Birgit og Poul Bernth også forfatteren Jens Chr. Grøndahl.

   Aftenens tema er kort og godt ”Skagen”, og som det er tilfældet ved sommerens aftener i cafeen, vil også denne aften bestå af en afdeling med Drachmann-tekster og en med tekster af andre digtere, der har skrevet digte og sange med relation til Skagen. Hertil kommer, at Jens Chr. Grøndahl vil læse af op et essay, han har skrevet om Skagen.

    Billetter á 150 kr. kan bestilles på holger@gabrielsson.dk eller købes ved indgangen. Opstillingen af borde samt placering af publikum er lavet med al mulig hensyntagen til de i øjeblikket gældende regler. Da der altså er tale om et reduceret antal pladser, vil ”først-til-mølle”-begrebet gælde.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drachmann-aften til fordel for kræftsyge børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger