32-årige Zvonimir Durkinjak mere nervøs end nogensinde

VEB holdet er klar til at gå efter medaljer.

32-årige Zvonimir Durkinjak mere nervøs end nogensinde

25. august 2020 - kl. 9:55 - af

Med sine 32 år og hele 10 år som ligaspiller i Vendsyssel Elite Badminton burde den sympatiske kroat Zvonimir Durkinjak ikke være nervøs inden tirsdagens sæsonpremiere i Badmintonligaen i Arena Nord mod Odense, men det er han.

– Jeg er altid nervøs inden de første kampe. Niveauet i Danmark er jo meget højere, end jeg er vant til i Kroatien, og på på grund af corona har jeg ikke spillet turneringer i et halvt år, men kun trænet i Kroatien, så det gør mig ekstra nervøs, smiler Zvonimir Durkinjak.

Han lægger heller ikke skjul på, at hans dygtige holdkammerater øger presset på ham. Han nævner tilgangen Mathias Christiansen, Robin Tabeling, Jan Ø. Jørgensen og Victor Svendsen. 

– Jeg har spillet her i 10 år og har været på hold med flere dygtige spillere, men jeg mærker et nyt niveau af nervøsitet i år. Jeg er nødt til at steppe op, udtaler Zvonimir Durkinjak.

Mathias Christiansen, som er skiftet fra Greve til VEB, vurderer også, at VEB har et stærkt hold.

– Med det materiale vi har, skal vi gå efter at vinde eller i hvert fald få nogle medaljer. Vi har mange kompetente spillere og flere med høj international klasse, så der er bestemt gode muligheder, vurderer Mathias Christiansen.

Han er de seneste års mest vindende spiller i Badmintonligaen. Han har blot tabt to kampe på tre år. En imponerende statistik, som han også blev mindet om, da spillere, trænere og ledere i VEB søndag aften var samlet på Pakhuset Skagen.

– Det var fint lige at få den med, så alle ved, hvad man forventer af mig heroppe. Nu har jeg været heldig at have nogle gode makkere, og det får jeg også her, så jeg kan ikke se andet end, at jeg skal gå efter en sæson mere uden nederlag, fastslår Mathias Christiansen.

Opgøret mellem VEB og Odense begynder kl. 19.00 i Arena Nord. Normalt er der gratis entre, men på grund af COVID-19 skal alle tilskuere registreres, så der sælges billetter her.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '32-årige Zvonimir Durkinjak mere nervøs end nogensinde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger