Vi ligger ikke ned endnu

Vi ligger ikke ned endnu

13. september 2020 - kl. 9:02 - af

Ivan ligger ikke ned endnu – og det gør koncerter, teaterforestillinger og shows på Kappelborg i efteråret absolut heller ikke! – Sådan lyder det fra Kappelborg, som referer til den danske sanger – og vel næste veteran inden for sin genre – Ivan Pedersen, der fredag d. 18. september kan opleves med sit band i Skagen. Ivan Pedersen kalder sin aktuelle turné for ”Ligger ikke ned endnu” – tour.

”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv, skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, da Peter Belli for år tilbage ”abdicerede”. Men efter, at Ulven så vendte tilbage igen, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!” Sådan lyder det fra Ivan Pedersen, der i april fyldte 70 år, og som andre fødselarer før ham, fejrer den runde dag med masser af koncerter rundt om i det ganske land.

54 år på den danske musikscene har resulteret i et bagkatalog på mere end 20 albums, og et pladesalg på mere end en million albums, så repertoiret spænder vidt. I Skagen præsenterer Ivan Pedersen et nyt show med sange fra hele karrieren. Bandet er kendt fra tidligere turnéer, og har også tidligere været med på Kappelborg. På guitar er Lars Krarup, på bas Tove Sørensen. Søren Skov styrer keyboardet, Nanna Larsen guitar og vokal, og hele holdet inklusiv Ivan selv piskes frem af legenden Klaus Menzer på trommer. Menzer er kendt fra utallige andre danske bands eksempelvis var han med til at danne Sneakers i sin tid. Han har spillet med Sebastian og Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Hanne Boel og Alberte og mange andre.

”Jeg glæder mig SÅ meget til at spille og synge med dette formidable hold igen!” siger sangeren, der med et smil husker den forrige tur, hvor mange af sangene, fra McKinleys, fra Backseat fra Moonjams repertoirer ja, også et par sange fra Laban perioden, blev fundet frem fra gemmerne, støvet af og serveret i nye friske arrangementer. Sådan bliver det også denne gang, dog med en række fornyelser i repertoiret.

Inden koncerten er der arrangeret spisning. Restaurant Pakhuset serverer en lækker menu, og Skagen Sportscenters personale sørger for, at baren er åben og at stemningen er i top.

Koncerten med Ivan Pedersen er ligesom koncerterne med Allan Olsen i august, showet med Jan Gintberg senere i september og koncerten med Hjalmer flyttet til Skagen Sportscenter grundet covid-19, da der her er bedre plads til afstand.

Flere informationer kan tilgås på kappelborgskagen.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi ligger ikke ned endnu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger