Hyggelig og afvekslende litterær café

Ind i mellem viser, sange og digte bliver der fortalt om digterne.

Hyggelig og afvekslende litterær café

14. september 2020 - kl. 12:57 - af

Fordi noget har betegnelsen litterær café er det ikke ensbetydende med noget højtideligt. Det vil Drachmann-Kvartetten endnu engang bevise på onsdag den 16. september kl. 20 i Bamsemuseets hyggelige café i ved Mindestøtten i Skagen Østerby.

   Kvartetten, som jo består af ægteparrene Birgit og Poul Bernth og Ann-Marie Gabrielson og Jesper Hegaard vil denne aften fravige princippet om, at aftenerne har et tema, som programmet er bygget op over.

   Denne aftenen vil man vise, at danske og nordiske digtere ikke kun er lyriske digtere, men også har de muntre strenge på deres lyre.

   Det gælder ikke mindst Holger Drachmann, hvis tekster udgør aftenens første afdeling. Men også nogle af hans ”lærlinge” som for eksempel Hans Nis Petersen og Hartvig Seedorf samt dennes ”lærling” Sigfred Pedersen mestrer både det lyriske og det morsomme.

   Anekdoterne, som binder de enkelte sange, viser og digte sammen understreger i høj grad dette faktum.

   Det vil være en god idé at benytte sig af muligheden for at bestille billet i forvejen på holger@gabrielsson.dk . Billetprisen er 150 kr. Man kan også tage chancen og håbe på, at man kan købe billet ved indgangen. Da der altså er tale om et reduceret antal pladser, vil ”først-til-mølle”-begrebet gælde.

   Hvis man ønsker at spise inden aftenens underholdning, er der mulighed for at købe frikadeller med rødkål og rugbrød fra kl. 18.30. Dog skal man bestille dette på dagen inden klokken 16 hos Birgit på tlf. 3012 2646.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig og afvekslende litterær café' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger